Wat is het beste alles in 1 pakket?

0
6
blog placeholder

TV Telefonie en Internet, de vorige generatie mensen weten hoogst waarschijnlijk niet eens goed wat deze begrippen betekenen. Tegenwoordig weet iedereen wel wat het is. Tv en Telefonie hebben grote vooruitgang geboekt, maar vooral internet heeft zich snel ontwikkelt. Alles is nu stukken sneller en vaak ook draadloos. De vraag is echter waar kan je deze drie dingen het best bestellen?


Tegenwoordig zijn TV, Telefonie en Internet in één pakket te krijgen dit heet meestal een alles in 1 pakket. Aanbieders van zo’n alles in één pakket zijn : Ziggo, KPN, UPC, Canal Digitaal, Telfort, Online en Tele2. In dit artikel zullen we over alle aanbieders iets vertellen over wat er in het pakket zit en de extra dingen die bij het pakket horen.

Internet
Als u snel internet wilt hebben moet u bij Ziggo of UPC wezen. Beide providers hebben op dit moment een maximum van 150Mbit/s downloadsnelheid, Ziggo is echter met uploadsnelheden sneller namelijk 15 Mbit/s waarbij UPC maar 10Mbit/s uploadsnelheid biedt. In de toekomst wil UPC echter naar 200Mbit/s gaan waarmee het Ziggo zal overtreffen, het is zelfs al in sommige plekken in Nederland beschikbaar, maar nog lang niet overal. De prijzen voor 150Mbit/s downloadsnelheid plus de andere onderdelen in het pakket, is bij Ziggo €63,95 en bij UPC €69,50. Ziggo en UPC hebben wel de snelste downloadsnelheden, maar Tele2 heeft door middel van glasvezel de hoogste uploadsnelheid, namelijk 100Mbit/s en hiervoor betaalt u inclusief de andere onderdelen in het pakket €52,50 per maand.

(HD) TV Zenders
Canal Digitaal biedt veruit de meeste Digitale en Full HD zenders aan. Het Basis pakket biedt al meer zenders aan dan Ziggo, die op plek twee staat met meeste zenders, heeft in het duurste pakket. Canal Digitaal biedt drie pakketten aan en deze pakketten bevatten minimaal 205 zenders en maximaal 248 zenders. Het Basis pakket bevat 205 Digitale en 34 Full HD zenders, het Familie pakket bevat 237 digitale zenders en 44 full HD zenders en het duurste pakket Entertain bevat 248 digitale en 46 full HD zenders.  Het Basis pakket kost €39,95 per maand, het Familie pakket €44,95 per maand en het Entertain pakket kost €54,95 per maand.

Telefonie
Het telefonie in de alles in één pakketten is allemaal ongeveer hetzelfde, namelijk tussen €0,075 en €0,11 per minuut. Online is echter het goedkoopst van allemaal met €0,075 per minuut, maar Online heeft wel een starttarief van €0,10. Voorderest hebben alle pakketten wel uitbereidingspakketten waarmee u onbeperkt kan bellen, of voor scherpe prijzen kunt bellen naar het buitenland.

Wie is de beste internet provider?
Jaarlijks wordt de beste internet provider uitgeroepen. Ideaal voor als je op zoek gaat naar een provider die een alles in 1, internet en tv of los internet abonnement. Hierbij wordt een uitgebreid onderzoek gepresenteerd en kan je een bewuste keuze maken voor een provider die bij je past. Zo worden de providers beoordeeld op o.a. klantervaringen, pakket inhoud en de prijs/kwaliteit verhouding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here