Wat is een SSD VPS?

0
167
hosting

De meeste bedrijven kunnen vandaag de dag al niet meer zonder SSD VPS. Het is een nieuwe manier om uw bedrijf online te hosten met een eigen server. De virtuele server van VPS Hosting werkt met het gerenommeerde SSD systeem. SSD staat voor een nieuwe generatie harde schrijven. Een normale harde schrijf werkt met ronddraaiende onderdelen. Hierdoor gaat de schrijf sneller kapot en werkt het ophalen van bestanden een stuk langzamer. Met de nieuwe SSD techniek is de harde schrijf vast van materiaal en heeft de server minder snel last van technische mankementen. Dit betekend dat u minder vaak last heeft van een downtime met uw website.

Kwaliteit en prijs

Een SSD VPS server wordt vaak nog gezien als een dure manier om uw website te hosten. Toch wilt u graag bereikbaar zijn en niet steeds gestoord worden door storingen. Met VPSHosting blijft u gewoon bereikbaar en betaald u een scherp tarief. Zo bent u bijna hetzelfde kwijt als voor een normale VPS Server. Alleen heeft u nu wel de voordelen van de nieuwe SSD technologie. U kunt zo uw website veilig hosten zonder downtime en mankementen. Daarbij kunt u snel en eenvoudig een back-up maken zodat uw website altijd veilig is bij een eventuele storing. Vooral de kwaliteitsverhouding op een langer termijn is een stuk hoger met een SSD VPS server.

Nieuwe techniek

De ICT technologie wordt dagelijks verbeterd. Dit betekend dat er regelmatig aanpassingen zijn. Dit is lastig bij te houden als je hier zelf niet thuis in bent. Met een SSD VPS server van VPSHosting heeft u het vertrouwen dat u altijd up-to-date bent. Dankzij het onderhoudscontract bent u altijd voorzien van de laatste techniek voor uw eigen server. U bespaart zo flink op investeringskosten en u blijft altijd voorzien van de nieuwste techniek. Uw websites behouden zo de optimale bereikbaarheid zonder dat u er naar hoeft om te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here