Tweedehands populair .

0
13
blog placeholder

Voorbereiding .Tweedehands weggooien zonde toch? nee natuurlijk niet er zijn tal van mogelijkheden om ze weer kwijt te kunnen raken . Ik zal u wat tips geven om met uw tweedehands spullen wat centen bij te gaan verdienen ,zorg dat de goederen schoon en netjes zijn en dat electronica werkt , dit is logisch anders zal dit immers toch niet verkocht worden en mag u het weer mee terug nemen naar huis en dat was niet de opzet  .Probeer overal een prijs op te zetten anders word u gek gevraagd over hoe duur het is …onderhandelen kan altijd nog ook al staat er een prijs op u kan zelf gaan bepalen of u iets wilt zakken met het bedrag .Wist u dat u op de meeste vlooienmarkten voor een paar centen al een kraampje kan huren? , neemt u in ieder  geval afdek folie mee 3 x 5  zodat u bij een bui alles af kunt dekken. (action heeft dit goedkoop liggen ) Zorg voor een heup tasje met meerdere vakken zo heeft u uw geld bij u , en kan u sneller wisselen , onthoud dat de marktmeester vroeg kan komen om uw aantal meters staan geld kan komen afrekekenen houd zorg dat dit geld al in uw tasje zit en dat u gelijk kunt betalen .(dit voorkomt dat u een half uur kwijt bent met wisselen ) Neem brood en koffie mee van huis dit voorkomt dat  uw winst al op is voor u thuis bent , vergeet geen stoel mee te nemen want een hele dag op de benen staan is erg vermoeiend “denk om een pen en kladblokje “misschien om dingen uit te rekenen  . Spaar plastic tasjes op ver voor u op de markt staat vraag familie en buren dit voor u te doen , dit is handig zo kan u de verkochte goederen meegeven vaak heeft een klant niks bij zich .Pas op met de prijzen “het is tweede hands spul “maak de prijzen niet te hoog dit voorkomt dat u later de spullen weer mee naar huis kan nemen , wat voor u van waarde was… is in de ogen van de klant tweedehands . In het voorjaar beginnen de buitenmarkten en de herfst gaan ze weer over naar de binnenmarkten voor uw omgeving kijkt u in de krant , teletekst,google,
of kijkt u even op onze website:  http://www.handelsketen.nl/ads/vlooien-markten-geheel-nederland/

Internet .

Een groot aantal verkoop websites staan online gelukkig zijn de meesten gewoon gratis , maar past u op dit geld niet voor alle sites bekijk ze gewoon eens rustig en als u een keuze hebt gemaakt kunt u een account aan gaan maken voor verkoop .Natuurlijk gelden hier ook de regels dat uw goederen netjes schoon en heel zijn ,maak foto,s van de dingen die u wilt verkopen en bewerk ze eerst op uw pc vaak moet u ze verkleinen . Beschrijf uw product duidelijk geef prijs maten op en zorg altijd dat u een foto bijvoegd (zonder foto weinig kans) op post.nl kunt u de tarieven bekijken voor verzending en vermeld dus dan ook bij uw advertentie dat verzendkosten voor de koper  zijn. U kan dus van te voren al zelf even uw pakket wegen op een weegschaal , kijk goed uit of het door een brievenbus anders gaan kosten omhoog dit is allemaal info die u duidelijk moet beschrijven bij het gene dat u aanbied . U kan er ook voor kiezen dat het bij u thuis word opgehaald in uw eigen omgeving , mocht u op MP verkopen houd er rekening mee dat als u 10 advertenties plaatst  u  er 50   spam mails voor terug krijgt  1 uw advertentie is geplaatst 2 tips  voor verkopen van uw spullen  3 uw advertentie nog niet verkocht?uw advertentie loopt bijna af  5 uw advertentie is verwijderd  dit zijn de voorwaarden van MP irritant maar u bent zelf die voorwaarden aangegaan .

Ik heb in een korte tijd ( en kan nog veel meer schrijven) u een aantal richtlijnen voor verkoop beschreven , de belangrijkste heb ik denk ik wel aangehaald , ik wens u veel succes met deze kleine onderneming en een goede verkoop .

http://www.handelsketen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here