Trend report: de ronde zonnebril

0
13
blog placeholder

Trend report:  de ronde zonnebril

Ze worden veelvoudig gespot op straat en zijn zonder twijfel de trend van deze zomer: de ronde zonnebril. It-girls als Miley Curus en Mary-kate Olsen werden onlangs al met deze trend gespot, en ook in de warenhuizen is de ronde zonnebril flink vertegenwoordigd. Heb jij al zo’n rond exemplaar op je neus staan?

Festival item

Ben jij een echte festivalganger? Dan kan een ronde zonnebil dit jaar niet aan je festival outfit ontbreken. Van oorsprong werden de ronde zonnebrillen door hippies gedragen en omdat deze regelmatig festivals bezochten, waren ze daar graag geziene gasten. Momenteel is deze zonnebril weer helemaal teruggekeerd naar het festival terrein en ben je dus helemaal hip met zo’n exemplaar op je neus.

Waar moeten we op letten?

Sta jij te trappelen om met deze trend mee te gaan en wil je niets liever dan zo snel mogelijk een ronde zonnebril uitzoeken? Dan is het handig om te weten waar je op moet letten. Zoals met veel trends, gelden er ook voor deze trend een aantal regels. Zo is de Metallic Ray-ban de onbetwiste favoriet onder de celebs en geld voor alle andere varianten: hoe groter hoe beter.

Shopadresjes

Natuurlijk zijn er voldoende shopadresjes waar je prima terecht kunt voor een ronde zonnebril. Je kunt fysiek de winkels induiken, maar op het internet zul je de trend rijkelijk terug kunnen vinden. Bij Asos hebben ze zelfs een speciale pagina aangemaakt en ook bij veel andere webshops zul je op ‘ronde zonnebrillen’ kunnen selecteren.

Fashion bloggers zoeken het voor je uit

Natuurlijk kun je zelf een kijkje gaan nemen bij deze webwinkels, maar je kunt je natuurlijk ook laten inspireren door fashion bloggers die de trend al tot in de puntjes hebben uitgezocht. Vaak hebben ze al een aantal populaire modellen voor je geselecteerd en zo weet je meteen welke ronde zonnebril het meest trendy is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here