Social Media Monitoring

0
6
blog placeholder

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van Social Media. Het aantal gebruikers stijgt enorm. Op Social Media wordt van alles besproken. Zo ook uw bedrijf, bedrijfsnaam of uw product. Maar weet u wel wat al die mensen over u schrijven en delen?

Social Media Monitoring

Social Media Monitoring is de manier om de termometer in de online wereld te steken. Door Social Media te monitoren weet u precies wat er leeft en speelt binnen het internet en de daaraan gekoppelde Social Media.

Er zijn gespecialiseerde bedrijven die 24 uuur per dag, 7 dagen per week voor u het internet kunnen afstruinen naar informatie die voor u belangrijk is. Dit kan in het kader van webcare, maar ook voor uw merk of evenenemt. Wat kan er allemaal?

  • webcare
  • monitoring voor evenementen
  • merknamen
  • marktsentiment
  • opsporing
  • crisiscommunicatie

Hoe werkt Social Media Monitoring?

Speciale software en speciaal opgeleide mensen kunnen 24 uuu per dag realtime alle berichten volgen waarin een bepaalde naam of woord wordt gebruikt. Deze berichten worden ingedeeld in groepen met een bepaald sentiment. Negatief, neutraal of positief.
Aan de hand daarvan kan een specialist weer direct ingrijpen op klachten of andere ongewenste zaken. Ook kan men daarmee het effect van een marketingcampagne of product release meten.

Is uw bedrijf al klaar voor de nieuwe wereld?
Weet u al wat er allemaal over u wordt gezegd? heeft uw bedrijf genoeg aansluiting met de nieuwe generatie? Weet u wat anderen van u vinden? Waarschijnlijk niet en heeft u zelf ook niet de tijd en software om alles bij te houden. Met social media monitoring blijft u op de hooogte!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here