SMS Me .

0
9
blog placeholder

Bijna te mooi om waar te zijn de dames van de SMS bloedmooi maar alleen , wat zeker opvalt ze hebben allemaal een goede baan een leuk leven maar niet net die ene vent waar zij 100% voor willen gaan .Ze lachen breed uit vanaf de foto en de vragende ogen smeken bijna SMS me ,  de lippen lijken bijna te spreken …toe pak je telefoon neem contact met me op SMS me . Een mooi plaatje verpakt in sexy kleding ze zouden zo in het bekendste mannenblad van Nederland passen , maar nee hoor niks van dat alles deze vrouw zit de hele dag aan de telefoon te wachen tot haar droomprins haar een SMS stuurt .

Mannen zien bij toeval deze diva lvoorbij  komen en vergapen zich bijna kwijlend aan het beeldschone plaatje die zei voorgeschoteld krijgen , langzaam maar zeker lezen zei haar tekst die toch wel heel erg wanhopig klinkt. De mannen  toch wel een beetje aangedaan na het lezen van dit bericht,kijken nog eens onzeker in de spiegel zou ik dan misschien haar oplossing zijn ? Tja ik mag haar een SMS versturen want dit stond er toch duidelijk bij , de mannen gechameerd van deze vrouw pakken hun mobiel erbij en onzeker sturen zei een hoopvolle SMS naar haar . Toch duurt het niet lang of ze krijgen een berichtje terug en er word gevraagd van de andere kant beschrijf je eens ? De mannen werden toch wel een beetje overrompeld van het snelle antwoord en  beginnen driftig de toetsen te betasten en met in het achterhoofd ze heeft belangstelling voor me .Vurig komen vragen en antwoorden over en weer …. de mannen kijken op hun horloge en denken dan dit gaat een date worden let maar op .

Veel mannen hebben haar inmiddels een SMS gestuurd …ik ben zo weer terug want ik moet even beltegoed halen , en terwijl de prinsen  op het witte paard op hun  fietsen stappen kunnen zei aan niks anders meer denken  dan aan die lieve en spannende berichtjes van die bloedmooie vrouw met die ooh zo mooie volle lippen .Ergens in Nederland zit een vrouw druk te typen achter haar pc , het haar wat vettig op haar hoofd in een versleten oude jogging broek … gelukkig ligt de jongste op bed en haar oudste zit op school nu kan zei even ongestoort  haar werk doen .Door haar  bril leest zei teksten van mannen die op haar oproep reageerden deze mannen denken dat deze vamp met hun aan het SMS ,en is maar niks is minder waar zei bediend dit gewoon van achter haar pc .Ze kijkt naar haar knal rose pantoffels en blikt weer terug naar het scherm en typt  snel een antwoord retour ,zo even  naar de statistieken   kijken  wat ik verdiend heb dacht za hard op… en met een tevreden gevoel staat  ze op  achter haar pc en loopt  op haar rose pantoffels naar de keuken om de spruiten op te gaan zetten .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here