SEO tools review 2013

0
11
blog placeholder

Pagina en code optimalisatie tools
Tools zoals SEO tool, screaming frog, Lipperhey, Rapid SEO tool en Sheer SEO richten zich eigenlijk exclusief op on-page factoren. Dit houd in dat ze enkel kijken naar hoe uw eigen pagina is ingericht. Dit is een imcomplete blik naar hoe SEO zou moeten zijn. Om uw website beter gevonden te laten worden in de zoekmachine dient u ook de populariteit te vergroten en te kijken naar social media.

Concurrentie analyse tools
Deze zijn voornamelijk gericht op backlinks. Door te kijken naar de locaties waar uw concurrenten hun backlinks vandaan halen, kunt u uw eigen backlink populariteit ook verhogen. Tools die dit doen zijn SEMrush en SEO elite.

Zoekwoord onderzoek tools
Zoekwoorden vormen de basis van een succesvol SEO project. Om te starten met een project dient u te kijken naar de meest interessante termen waarop gezocht word. Hiervoor zijn verschillende methodieken in het leven geroepen. Denk bijvoorbeeld aan het kijken naar wat concurrenten doen, maar ook kijken naar wat trends zijn en hoeveel ergens op gezocht is de afgelopen maand. Tools die dit mogelijk maken zijn ahrefs, Market Samurai, traffic travis en wederom SEMrush.

Link building tools
Er is weinig zo belangrijk als het hebben van een populaire website. Websites die naar uw website verwijzen verhogen uw zoekmachine prestaties vaak drastisch. Het is echter vaak een uitdaging om andere websites te vinden die bereid zijn om naar uw website te linken.
Daarom zijn tools zoals Ahrefs, Lotus Jump, Serpi.co en Cognitive SEO in het leven geroepen.

Geïntegreerde SEO tools
Geïntegreerde tools zijn eigen van alle markten thuis, ze bieden een compleet pakket aan met tools van a-z. Alle tools die nodig zijn om een goede SEO campagne op te zetten, te runnen en te meten.
Tools die dit bieden zijn SEO-Visuals SEO software, SEO effect, Raventools, iBusinessPromoter, SEOmoz, Hubspot en SEO powersuite.

Conclusie
Voor gebruikers die niet goed weten waar ze moeten beginnen adviseren we de SEO software van SEO-Visuals. Als we kijken naar prijs kwaliteit is dit de meest voordelige en effectieve online SEO tool. SEO-Visuals levert als enige unieke tool ook een integratie van de gekozen SEO aanpak, op het moment dat u een strategie kiest, zal de tool zich daar aan aanpassen met afgestemde adviezen op uw website.
Voor experts die een SEO tool enkel als een verlenging van hun mogelijkheden gebruiken en precies weten welke SEO stappen ze moeten uitvoeren, adviseren we SEO powersuite te gebruiken. Dit is de meest complete tool van alle 30 tools die we getest hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here