Rob van de Rhee

blog placeholder

Veel mensen die een website hebben weten niet goed hoe ze de gewenste bezoekersaantallen op de website terecht moeten laten komen. Rob van de Rhee heeft hier ervaring mee en zal hier het een en ander nader omschrijven. Het onderzoek doen naar de juiste zoekwoorden en de combinaties hiervan zal de basis zijn van dit artikel.
 
De makkelijkste en goedkoopste manier om meer bezoeker naar jouw website te trekken is door hoog in de zoekmachines te ranken. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan want je moet eerst gaan bedenken welke trefwoorden jouw potentiële bezoekers zullen gebruiken om jouw website te vinden. Rob van de Rhee acht het noodzakelijk om te minste 10 goede zoekwoorden te bedenken. Die zoekwoorden moeten per stuk uit 2 of meer losse woorden bestaan, er moet per zoekwoord minimaal 5000 keer per maand uniek op gezocht worden en de concurrentie op dat zoekwoord moet zo laag mogelijk zijn (dit kan negekeken worden op de Google keywords website).
 
Je begint met het zoeken naar zo veel mogelijk zoekwoorden die aan het bovenstaande voldoen. Het advies van Robert van de Rhee is nu om zoekwoorden bij elkaar te ordenen die op je website voorkomen, hierbij zijn groepen van 10 zoekwoorden het beste. Zodra je dat gedaan hebt, heb je meerdere combinaties van 10 zoekwoorden welke je volgens Rob van de Rhee vervolgens met elkaar gaat vergelijken zodat de beste combinatie van zoekwoorden er uit rollen.
 
Wat je als eindresultaat hebt zijn 10 zoekwoorden wel goed op elkaar aansluiten, welke regelmatig voorkomen op jouw website (in de tekst), waar relatief vaak op gezocht wordt en waar weinig concurrentie op is. De volgende stap is dan om de teksten op jouw website dusdanig vol te stoppen met die zoekwoorden, met een ratio tussen de 3 en de 5, dat de zoekmachines denken dat die zoekwoorden relevant zijn voor je website omdat ze op jouw website voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here