Puzzelen op hoog niveau

0
35
blog placeholder

Kruiswoord puzzels zijn nog steeds zeer populair ook op internet , maar zoveel varianten zijn erbij gekomen dat er een geheel nieuwe dementie aan puzzelen is ontstaan. Wat bijvoorbeeld te bedenken van sudoku een simpel spel waarbij de nummers in goede orde moeten staan en geen twee dezelfde getallen op 1 rij mogen voorkomen. Dit bracht een hele nieuwe rage tot stand. Deze dagen is er een variant van sudoku genaamd kakuro alleen heeft het nog niet de populariteit gehaald zoals zijn voorganger.

Net als tegenwoordig heeft niemand meer een een echt puzzelbord nodig aangezien deze kant en klaar online te vinden zijn en men de puzzelstukje via de muis kan laten bewegen en deze zijn ook in allerlei afbeeldingen te vinden. 

Een puzzel beweging die tot vandaag de dag nog heel groot is zijn de mahjong spelletjes deze vervelen voor vele nooit en zijn er in eindeloze varianten. Van oudsher komt het spel uit azie en werd dit met vier spelers gespeeld , maar nu speelt men het spel online en gelden er iets andere regels. Om te beginnen krijgt u een spelbord te zien met verschillende symbolen het doel hierbij is om twee gelijke symbolen te zoeken en zo het speelveld leeg te spelen. Maar de moeilijkheid ligt bij mahjong in de twee gelijken symbolen te zoeken aangezien de stenen vaak op elkaar liggen zult u eerst bepaalde stenen vrij moeten spelen om zo weer andere te kunnen selecteren en zo een strategie moeten bepalen om het veld goed en snel leeg te kunnen spelen. Daarom is ook geen een spel het zelfde en blijven mahjong spelletjes leuk om te spelen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here