Preview COD Ghosts

0
6
blog placeholder

Op een gegeven moment zijn we een vergelijking getoond van hoe beide games zien wanneer de speler tuurt onderaan hun gezichten . Een groot deel is gemaakt van hoe de reticule Ghosts ‘ is een perfecte cirkel , dus prachtig sferisch je het kon gebruiken om cookies te snijden . In tegenstelling , MW 3’s scope is jaggier , zijn ruwe randen vertroebeld uit het zicht met enkele stiekeme vervaging en scherptediepte -effecten. Dat klopt – we hebben dat stadium van de volgende generatie hype machine ingevoerd. De duistere periode waarin de eerste golf van de next – gen games te rechtvaardigen hun bestaan door te wijzen op inconsequent nieuwe grafische bloeit . Denk aan de vroege Xbox 360 sport titels en hun ‘ zweet physics ‘ ? Perfect rond reticules gelijkwaardig is dit gen . Wat dat betreft, hebben we al gezegd dat de vissen hebben nu AI ? Alle geneuzel terzijde , de next-gen versie van Call of Duty Ghosts is een serieus indrukwekkend stukje macho shootery . Infinity Ward zet de visuele referentie op de Xbox 360 launch dag terug in november 2005 met Call of Duty 2 en de rookpluimen effecten , en de studio is klaar om de truc te herhalen met een scala aan speciale effecten die samen Ghosts een grafische trouw te geven ver voorbij alles staat op de huidige generatie .   Chief onder deze is een proces genaamd SubD rendering .

Oorspronkelijk ontwikkeld door Pixar , deze techniek ziet de GPU exponentieel toenemen de textuur telling in real-time als en wanneer dat nodig is. Dus als je naar beneden kijkt de bezienswaardigheden van het pistool bijvoorbeeld de console verhoogt de textuur telling van uw handen en wapen , waardoor opmerkelijke mate van detail. Van dichtbij en persoonlijk met wanten van uw soldaat , kunt u maken uit huid vlekken , snijwonden , zelfs het vuil onder hun nagels . Guns zijn getrouw gemodelleerd naar de schroeven en de textures op de grip . En , tot slot , de scope is zo rond als Hendrik de Achtste . Als je je ogen kunt sturen uit de buurt van je soldaat grime -beladen poten voor een tweede , vindt u de rest van de spelwereld ziet er net zo luxueus . Voor het doel van de demonstratie werden we meegenomen naar een in een zinderende tropische jungle level . Met de AI uitgeschakeld , waren we vrij om te nemen in de bezienswaardigheden en geluiden van onze next-gen omgeving op ons gemak .

Onmiddellijk , de HDR- lichteffecten in het oog . De zon stralen strijd om de dikke lagen bladeren overhead dringen , maar als de zon doorboort hoewel, het straalt verblindend stromen van licht recht in de ogen van de speler , die u dwingt om uw positie te verschuiven naar de schittering te ontsnappen . Afkeren van de zon en staar naar een rots voor een paar seconden en het duurt irissen van je personage een paar seconden aan te passen aan de verandering van de verlichting – een andere nette visueel tintje . Dit , je gevoel , is een strijdtoneel hoe Infinity Ward altijd de bedoeling . Het is niet alleen de zonnestralen die dreigen te gooien je van je coach – de vochtige lucht is dik met afleiding , met gierig insecten , fladderende bladeren en exotische fauna allemaal profiteren van een sterk toegenomen aantal deeltjes . Vorige Call of Duty omgevingen lijken doodse statisch in vergelijking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here