Populariteit van digitale krantenabonnementen

0
8
blog placeholder

Iedereen toegang met smartphone en tablet

Bij een digitaal krantenabonnement krijgt u vanzelfsprekend niet meer elke morgen de papieren krant in uw brievenbus. Een digitale krant verschijnt alleen digitaal, dat wil zeggen op de computer, op een tablet of op een smartphone. Het grote voordeel is dat bijna iedereen 24 uur per dag toegang heeft tot het internet. Nagenoeg iedere Nederlander beschikt over een smartphone of tablet en heeft deze altijd bij zich. Hier zien we meteen het eerste voordeel van een digitaal krantenabonnement. U hoeft geen papieren versie meer mee te nemen om het laatste nieuws te kunnen lezen. Geen gedoe meer met papier wat snel kreukelt en eigenlijk te groot is om fatsoenlijk te kunnen lezen. U pakt gewoon uw smartphone of tablet en u kunt beginnen met lezen. Hierdoor beschikt u altijd en overal over het laatste nieuws met een digitaal krantenabonnement.

Goedkoper dan een traditionele krant

Een andere reden waarom een digitaal krantenabonnement in populariteit toeneemt is te danken aan de prijs. De kosten van inkt, papier en het drukken kunnen worden bespaard. Er hoeft enkel een digitaal bestandje online geplaatst te worden. Dit merkt u gelijk in de portemonnee. Een digitaal krantenabonnement is vele malen goedkoper dan een abonnement op de papieren variant.

Extra’s bij een digitaal krantenabonnement

Bij sommige digitale kranten als een Volkskrant abonnement krijgt u zelfs extra’s bij een digitaal krantenabonnement. Eventuele links zijn meteen klikbaar zodat u doorgestuurd wordt naar extra achtergrondinformatie of eerder nieuws over hetzelfde onderwerp. Bij een papieren krant is dit uiteraard niet mogelijk.

Een digitaal krantenabonnement bevat vele voordelen ten opzichte van de traditionele papieren krant. U kunt gemakkelijker en goedkoper beschikken over uw favoriete krant. Een stukje nostalgie gaat met het gebrek aan papier helaas wel verloren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here