Microsoft Word meest bekende tekstverwerker

0
173
blog placeholder

Dank zij de gebruikersvriendelijkheid van microsoft word en al haar verbeteringen door de jaren heen is microsoft word nooit verslagen door een andere tekstverwerker. Wel zijn er tekstverwerkers bij gekomen die u gemakkelijk kunt gebruiken en veel van dezelfde functies hebben als microsoft word. Echter deze zijn dan gratis. Een goed voorbeeld hiervan is Google’s open office pakket waar ook een tekstverwerking programma in is opgenomen en veel gelijkenis toont met Microsofts office pakket.

Microsoft word en het microsoft office pakket
Dankzij het microsoft word en andere programma’s van microsoft is het mogelijk geworden om een totaal pakket aan software voor ieder bedrijf en iedere particulier samen te stellen. Het microsoft office pakket is daarmee geboren. En microsoft word is een van de belangrijkste elementen in dit pakket. Microsoft word wordt als tekstverwerker meestal als basis gebruikt voor veel documenten. En de andere software als microsoft excel en microsoft powerpoint komen er als geschenk bij.

Een geschenk uit de hemel voor veel mensen
Het is voor veel mensen een groot geschenk dat microsoft word er is. Vooral mensen die nogal eens moeite hebben met de Nederlandse spelling, de nieuwe spelling regels of er nog al eens onzeker over zijn of ze alles correct schrijven is Microsoft word een prachtig geschenk. En dan natuurlijk vooral de spellingscontrole die in dit prachtige programma is opgenomen. Daarnaast zijn er nog veel meer extra functies waardoor u mooie figuren kunt invoegen en ook foto’s. In de nieuwste versie van microsoft word kunt u ook extra figuren toevoegen aan de foto’s en figuren. Ook het invoegen van mooie diagrammen en organogrammen is een eenvoudig te realiseren met microsoft word’s nieuwste uitgave.

Waar kunt u microsoft word krijgen?
Microsoft word is te verkrijgen bij veel automatiseerders en ook in tal van computer winkels, die ook software aanbieden. Ook kunt u microsoft word snel en gemakkelijk bestellen via het internet in de microsoft store. Ook als u een oude versie heeft kunt u in de winkels en bij verschillende webshops een update aanschaffen om zo de nieuwste en ook laatste versie van microsoft word te krijgen. Ook kunt u Microsoft Word downloaden door op deze link te klikken.

Een microsoft wordt training
Als u nog nooit gebruik heeft van Microsoft word of als u uw vaardigheden wilt verbeteren dan kunt u ook een training volgen. Dit kan vaak bij veel instellingen, maar er zijn ook professionele trainingsbureaus, waar u deze training kunt volgen. En die zijn er dus voor beginners en ook voor gevorderden.

Wilt u andere office software proberen via diverse proefpakketten ? Op deze link kunt u Excel Downloaden om eens deze geweldige spreadsheet software uit te proberen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here