Marlies dekkers .

0
13
blog placeholder

Hittegolf.

De hitte golf maakt hier een eind aan , dus word de actie een week uitgesteld … temperaturen 30 tot 35 graden is er in het nieuws verteld tja wie denkt er dan aan een gratis bh . Keywords vandaag zijn ,strand,ijs, veel ijs, koud water ,onze actie dus een week uitgesteld en dit is niet erg want het is echt heel warm … vreemd dat in een deel van Italie het  gisteren 20 graden was het lijkt wel een omgekeerde wereld nu Nederland tropisch .

Regen .

De regen die afgelopen zomer is gevallen is vergeten , deze dagen maakt alles goed heel  Nederland ligt aan het strand vandaag …althans als ze het strand nog zullen halen want voor velen eindigd het sprookje vandaag door in de file staan .Liters en liters frisdrank , ijs, zullen vandaag gedronken en gegeten worden cafetaria,s die vandaag overuren zullen draaien want zeg nou zelf wie wil er in de keuken staan?

Crisis .

Die bestaat dit weekend even niet want Nederland is rijk , rijk aan zon zee water en voed zich met alles wat koud is dus deze dagen zijn eigenlijks prima voor onze economie , aangezien die het afgelopen termijn lichtelijk was gestegen zal de komende dagen hier een schep boven op doen . Dus Nederland is blij en vrolijk maar sta even stil bij  de mensen die vandaag hard aan het werk zijn , net komen hier een grote ploeg vrijwilligers langs om het oud papier op te halen ….. horeca die het razend druk heeft  en de velen die zich nu uit de naden zweten om alles draaiende te houden .Maar goed u bent vrij ,en geniet ,maar vergeet van daag een aantal dingen niet dus ik geef u hier onder een paar tips mee .

  1.  Zonnebrandcreme (hoge factor)
  2. Veel water drinken.
  3. Iets op je hoofd zetten .( tegen zonnesteek)
  4. Denk aan je dieren. (ook voor hun is het warm )
  5. Files .( kan gebeuren iedereen wil naar het strand)
  6. Niet te veel inspanning met deze hitte.

 

Actie. 

Nou die actie word mooi een week uitgesteld dus , want wees nou eerlijk wie zit hier op te wachten? volgende week zaterdag proberen wij het opnieuw 26-08-2012 tijd 10.00 precies , zouden wij volgende week weer uit moeten stellen?????

Hafe fun today .

http://www.handelsketen.nl                               Bewerkte bh door kunstenares

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here