Januari is Samsung maand bij Printle

0
12
blog placeholder

20 DEC 2012Printle is onlangs gestart met het maandelijks inzetten van speciale merkcampagnes. Gedurende december werd het merk Brother uitgelicht en januari zal geheel in het teken van het merk Samsung staan. Met de ‘Januari = Samsung maand’ actie geeft Printle 10% korting op alle duurzame toners en cartridges voor printers van het merk Samsung gedurende de hele maand januari.

Printle heeft een zeer uitgebreid assortiment aan duurzame toners en cartridges voor verschillende merken printers. Door maandelijks een merk uit te lichten streeft Printle naar een overzichtelijke strategie binnen haar omvangrijke aanbod.

Printle zal maandelijks een merk uitlichten in haar campagne door een speciale korting te plaatsen op alle producten van dit betreffende merk. Daarnaast zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan de merkcampagne via affiliate marketing, nieuwsberichten en middels verschillende social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Pinterest.

Met name de inzet van social media kanalen is een interessante nieuwe invalshoek voor Printle. Via de Facebook pagina en het Twitter account vraagt Printle regelmatig haar volgers om input voor de nieuwe merkcampagnes. Zo kan men via een poll op Facebook maandelijks bepalen welk merk de eerstvolgende maand centraal zal staan. Op deze manier verzekert Printle zich van nuttige kortingsacties die door de consument gewaardeerd zullen worden.

In de maand januari geeft Printle 10% korting op alle Samsung producten. De kortingsactie geldt op zowel de originele als de huismerk Samsung cartridges en Samsung toners. Dit betekent dat de korting ook wordt toegepast op Samsung cartridges en toners van Printle’s duurzame huismerk. Zowel zwarte als gekleurde inktpatronen kunnen met korting worden besteld. Deze nieuwe prijs is al doorberekend en zichtbaar in de webshop Printle.com.

Consumenten kunnen de hele maand januari genieten van de 10% kortingsactie. Een overzicht van alle Samsung producten met korting is te vinden op www.printle.com/nl/samsung.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here