Hosted Werkplekken, het werken in de cloud!

0
11
blog placeholder

Ben je ook benieuwd naar een Hosted Werkplek? Dit kan nu worden geregeld dankzij Online Werkplekken. Dit wordt gezien als het nieuwe werken, je kunt voor cloud hosting, hosted exchange. Vanaf een willekeurige werkplek kun je verbinding maken met een server waar je al je eigen bestanden kunt vinden met je documenten, software applicaties en gegevens. Dit is natuurlijk ideaal want je hoeft niet continu alles mee te sjouwen, je kunt nu overal ter wereld werken. Je gegevens zij dan veiliger dan ooit dus maak die keuze nu zodat ze hier worden opgeslagen op een goed beveiligde server.
 
Het grote voordeel is dat de server bij een hosted werkplek de rol overnemen van de bestaande en klassieke pc en van je netwerk. Waar je ook bent, je kunt altijd je server aan. Je kunt gebruik maken van een grote snelheid en ook van de capaciteit van de server. Je hebt vanaf nu geen dure softwarepakketten meer nodig, alles wordt verzorgd voor je. Je kunt overal werken waar je maar wil.

Voordelen hosted werkplekHet grote voordeel bij de hosted werkplek is dat je thuis online kunt werken en zo lijkt het dat je op kantoor bent omdat je je eigen online bureaublad bij de hand hebt. Je hoeft geen hoge investeringen te doen want je betaalt een vast bedrag per maand. Er is altijd up to date beveiligingssoftware. Er is een centrale opslag van data en dagelijkse back-up. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over data die verloren kan gaan. Je kunt eenvoudig en snel uitbreiden van werkplek en dat is voor jou wel een groot voordeel. Waar je ook bent, je kunt aan de slag dankzij de Online Werkplekken. Je kunt hier nu zelf ontdekken wat een hosted werkplek voor je kan betekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here