Gratis mailen met Outlook van microsoft

0
4
blog placeholder

In plaats van Hotmail komt Microsoft met Outlook.com, net als Hotmail een gratis emailservice, maar dan dusdanig vernieuwd dat het ook beter samenwerkt met diensten als onder andere Twitter en Facebook. Microsoft noemt Outlookmailer.eu dan ook het nieuwe moderne e-mailen.
Outlookmailer.eu is gebaseerd op het veelal voor de zakelijke markt gebruikte programma Outlook. Microsoft richt zich hiermee op persoonlijke mail en probeert zich op die manier te wapenen tegen de sterke opkomst van Gmail. Doordat het in de cloud werkt zit er bijna geen limiet aan de inbox en bijlages bij de e-mailberichten.
De nauwe samenwerking met social media uit zich vooral in het feit dat u bijvoorbeeld bij een e-mailbericht van een vriend direct kunt zien wat de laatste berichten van die vriend waren en welke foto’s hij geupload heeft.
Binnenkomende e-mails worden direct gescheiden: nieuwsbrieven en updates van social media komen direct in een andere map. Door de samenwerking met Skype kunnen ook direct telefoongesprekken worden gestart vanuit de inbox.

Tips voor de outlook mail gebruiker:

  1. Upgrade outlook express naar windows live mail kortweg windows mail of u kunt ook online een outlook aanmaken
  2. Maak gebruik van een mailcliënt om uw mails te downloaden opdat u ze offline kunt raadplegen.
  3. Vul alle gegevens van uw outlookaccount neuwkeurig in, voeg een foto toe en zet u adresgegevens bij uw profiel. Deze gegevens zijn niet voor iedereeen zichtbaar, maar zijn wel handig als u visitekaartjes wenst te gebruken via outlook email.

Maak dus gauw uw eigen account aan en geniet vandaag nog van een persoonlijk mailadres. Als u er achteraf moeite mee heeft kunt u het steeds opnieuw verwijderen. 95% van de gebruikers die beginnen met outlook zeggen alvast dat ze er nog geen seconde spijt van hebben gehad. Mocht u meer informatie willen vergeet dan niet dat u terecht kan op outlook.com of outlookmailer.eu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here