Facebook likes kopen is heel erg makkelijk

0
15
blog placeholder

Facebook likes kopen voor uw pagina

Heel veel organisaties, (web)shops, boetieks, websites, bekende personen hebben bijna allemaal een facebookpagina of –account. Het is voor hen belangrijk dat veel mensen hen “liken” omdat ze dan nog méér mensen bereiken waar wellicht weer een heel pak “likers” tussen zitten. Echter is al het begin moeilijk. Eenmaal je een paar honderd (regionaal), duizend (nationaal) of miljoen (internationaal) likes hebt, loopt het vlotjes, maar je komt niet zo gemakkelijk aan zoveel volgers. Immers als je een nieuwe pagina start, begin je met 0 likes. Je kunt hier likes aanschaffen. Mensen zijn dan niet snel geneigd om iets de pagina te “liken” aangezien ze niet weten wat deze inhoudt en er vooral heel marginaal uitziet. Natuurlijk kun je vrienden en familieleden inschakelen om de pagina alvast te “liken”. Kleine like en share wedstrijdjes zal je pagina eveneens oen groeien, maar wil je echt professioneel en snel groeien op facebook, dan is facebook likes kopen niet langer een optie, maar een must.

Waarom facebook likes kopen?

Door het kopen van facebook likes hebt u de mogelijkheid om op een efficiënte manier snel veel likes te verzamelen voor uw pagina op facebook. Door een mooi aantal likes aan te kopen, zullen mensen sneller geneigd zijn om uw pagina ook te “liken”. “Als vele honderden of duizenden mensen die pagina leuk vinden dan zal ik dat ook wel leuk vinden” is hun gedachtegang. Let wel op! Sommige websites die likes verkopen geven u wel de vele likes, maar ze kunnen afkomstig zijn van een totaal andere doelgroep. Bent u bijvoorbeeld een webshop die zich vooral richt op Nederlandse klanten, dan is het wel heel vreemd dat u honderden Japanners, Chinezen of Russen hebt die u “liken”.

Enkele vuistregels voor het facebook likes kopen

  • Ga na van waar de likes komen (Sommige likes komen van vele fake- of nepaccounts, in sommige doeleinden is dit niet erg).
  • Indien u een specifieke doelgroep hebt, kies dan om duurdere facebook likes te kopen. Vaak kunt u dan kiezen uit welke landen, leeftijdsgroepen, … uw likes komen.
  • Enkel facebook likes kopen heeft geen zin. De content van uw facebookpagina en eventueel bijhorende webshop/website is minstens even belangrijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here