Ergonomische muis

0
5
blog placeholder

Verticale muis
Een verticale muis is een ergonomische muis is zo ontwikkeld dat ze tijdens het gebruik spierspanningsverlagend werken ten opzichte van de standaard muis. Een verticale muis is als het ware een muis op zijn kant. De bediening met knoppen en een scrollwheel lijkt over het algemeen veel op de bediening van een standaard muis.
Het voordeel van de verticale muis is dat deze bediend kan worden vanuit de neutrale stand van de arm, pols en hand. Door de verticale stand hoeft de onderarm namelijk niet naar binnen gedraaid te worden, wat bij de standaard ‘platte’ muis wel het geval is. De spierspanning in de arm en hand blijft daardoor laag. Verder stimuleert de verticale muis het verplaatsen van de muis vanuit de arm, in plaats van uit de pols, wat minder belastend is. 
Het gebruik van een verticale muis kan voorkomen dat u klachten ontwikkelt aan armen, nek of schouders (RSI of KANS) en kan ook worden toegepast als u al beginnende klachten heeft. Voorbeelden van verticale muizen zijn:
 
HE Mouse
De ergonomische vertiale grip muis is geschikt voor gebruik op dagelijkse basis. De verticale vorm zorgt voor een neutrale positie van de hand. Het stimuleert je ook te bewegen met je arm in plaats van je hand wat fysieke klachten voorkomt, zoals RSI. De anatomisch vorm en duimgoot verminderen spierspanning in de arm en hand. Het ronde verticale ontwerp en de orgvuldige keuze van materialen maken deze ergonomische muis comfortabel en makkelijk in gebruik.
 
R-Go Tools
R-Go Tools is een producent en disitributeur van ergonomische computerproducten. Wij zijn opgericht in 2007 als een ergonomisch adviesbureau \\\”R-Go Solutions\\\” en in 2010 zijn wij begonnen met ontwerp, productie en import van ergonomische producten onder de naam R-Go Tools. Het ontwerp van innovatieve producten is voortgekomen uit gebrek aan ergonomische producten met hoge kwaliteit en mooi ontworp.
 
 Voor vragen of meer informatie kunt u ons bereiken via info@r-go-tools.com of www.r-go-tools.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here