De actieve 50plusser

0
9
blog placeholder

Veel mensen denken dat mensen vanaf de 50 jaar niet meer actief kunnen zijn, minder gaan werken en meer binnen gaan zitten. Maar wij willen je laten zien dat dit niet nodig is. Veel mensen uit deze leeftijdscategorie zijn juist hun leven lang actief geweest en kunnen niet tegen stil zitten! Steeds meer mensen van 50 plus trekken er op uit. Of dat nu lokaal is voor een wandeling of voor een verre vakantie; er is nog steeds meer dan genoeg te doen en nog meer dan genoeg mooie vakantiebestemmingen te ontdekken.
Actief zijn, samen bewegen, samen sporten, het hoort er allemaal bij. Ook wanneer je 50plus bent kan dit nog steeds tot de dagelijkse mogelijkheden behoren en zorgt het juist voor een betere gezondheid tijdens het ouder worden!
Na een drukke dag raden wij u een vakantiehuis met sauna aan!

Ook blijven de huidige 50 plussers meer bij de tijd door de integratie van het internet. Nieuws kan sneller gevolgd worden en contact met de familie en kleinkinderen kan ook plaats vinden via de computer. Facebook en veel andere social media zorgt er voor dat behalve het contact met de familie ook de geest goed aan het werk blijft. Dit is erg belangrijk bij het ouder worden.

Tegenwoordig zitten mensen van boven de 80 nog op internet spelletjes te doen en te chatten op facebook.

Omdat die generatie echter niet met de computer opgegroeid is zijn er ook veel mensen die niet precies weten hoe de computer werkt. Veel leuke dingen blijven zo voor hun verborgen en veel contacten gaan verloren. Een cursus windows 7 zou daarom dan ook een uitkomst betekenen. Niet een schriftelijke cursus, maar een klassikale. Gegeven door een leraar die met alle geduld van de wereld de werking uitlegt en indien nodig nog eens een keer voor doet. Dit soort cursussen worden onder andere in Hilversum en Rijnsburg al gegeven. Zowel een beginnersversie als een versie voor gevorderden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here