Cursus WordPress volgen?

0
15
blog placeholder

Wat leert u tijdens een cursus WordPress?

Een kleine zoektocht op internet leert ons, dat er veel aanbieders zijn van cursussen en workshops. Ook zijn er verschillende cursussen te volgen zoals bijvoorbeeld, WordPress voor beginners, WordPress voor ondernemers, WordPress in één dag, WordPres Webshop maken, WP- SEO trainingen, trainingen voor gevorderden en maatwerktrainingen.
Over het algemeen kunnen we stellen dat alles wat u zou willen leren, wel ergens wordt aangeboden. Zeker omdat er ook steeds meer bedrijven zijn waar u zelf uw cursus WordPress kunt samenstellen.

Voor wie?

Het klinkt wellicht niet meer dan logisch, maar een Cursus WordPress is natuurlijk voor een ieder die er meer over wenst te leren. Maar, ook mensen die WP nog niet kennen en eigenlijk gewoon willen leren hoe ze een website of webshop kunnen starten, hebben veel aan deze cursussen.

Waarom WordPress

We noemden het al eerder. WordPress is het meest gebruikte systeem ter wereld, het is gratis en open source. Dat betekend dat het systeem dagelijks verder wordt ontwikkeld, verbeterd en gratis veiligheid updates krijgt. Daarnaast is het systeem beschikbaar in het Nederlands. Dankzij de beschikbare lijst met plugins, kun je in een handomdraai extra functionaliteiten toevoegen. Zo wordt het invoegen van bijvoorbeeld social media knoppen, een nieuwsbrief of gastenboek kinderspel.

WordPress Webwinkel

Als laatste willen we nog de mogelijkheid belichten voor het maken van een webwinkel met WordPress. Dankzij plugins van bijvoorbeeld woocommerce is WP in een handomdraai om te toveren tot een volwaardige webwinkel. Online producten verkopen wordt voor u kinderspel. iDeal is eenvoudig te installeren. Net als automatisch factureren en voorraadbeheer overigens. Ook hier geldt weer dat u het beste en snelste resultaat zult gaan behalen na het volgen van een WordPress Cursus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here