Computer beveiligen

0
7
blog placeholder

Hoe kun je er nu voor zorgen dat je computer beschermd worden tegen bedreigingen van buitenaf? Dat kunnen we doen als volgt:

Basis bescherming
Er zijn verschillende manieren om er voor te zorgen dat uw computer eenvoudig beschermd kan worden en dat helemaal gratis. Hiervoor kunt u ervoor kiezen om een gratis virusscanner te installeren op uw computer. Door het installeren van deze antivirus scanner kunt u zorgen voor een basic beveiliging van uw computer en bestanden.

Een gratis antivirus product zorgt er voor dat u computer real-time gescand wordt op eventuele bedreigingen die binnen komen op uw computer. U ontvangt hier meldingen over en kunt u zelf kiezen wat u er mee wilt doen. U kunt ze verwijderen van uw computer of verplaatsen naar een ‘quarantaine’ dat is een plek op de computer die door de antivirus software geïsoleerd wordt zodat het virus geen bedreiging meer vormt.

Klik hier om een gratis virusscanner te downloaden
 
Geavanceerde bescherming
 
U kunt er zelf als gebruiker zelf voor kiezen om te kiezen voor een uitgebreidere bescherming die ervoor zorgt dat uw computer beter beschermd is tegen aanvallen van buitenaf. Een betaalde virusscanner bevat dezelfde functionaliteiten als een gratis virusscanner maar gaat nog net een stapje verder. Het zorgt voor een optimale bescherming zodat u zorgeloos kunt genieten van uw computerbeleving.

Zo wordt er onder andere voor gezorgd dat uw computer ook gescand worden op bedreigingen die meekomen in uw e-mail. Bijvoorbeeld links naar gevaarlijke websites. Daarnaast functioneert het ook als filter op te zorgen dat u geen ongewenste berichten meer binnen krijgt op uw computer. Heeft u dat niet kan dat leiden tot irritatie en een enorme hoeveelheid spam.

Klik hier om alle antivirus scanners te bekijken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here