Clash of Clans razend populair

0
160
blog placeholder

Smartphone-game heeft miljoenen spelers
Clash of Clans, het iPhone- en iPad-spel dat razendpopulair is op het moment, krijgt het nog steeds voor elkaar om iedere dag een groot aantal nieuwe spelers aan te trekken. Dit getuigt van een groot enthousiasme van alle spelers die op dit moment met het spel bezig zijn, want zij trekken weer een groot aantal nieuwe spelers aan. Meer nieuws hierover staat hier: http://www.clashers.nl

Clash of Clans heeft bekende speelstijl

De regels van Clash of Clans, en alle spelelementen die het spel kent, komen bekend voor. Deze worden ook gebruikt bij andere soortgelijke spelen, zoals Travian en OGame. De click-based spellen waarbij andere spelers verslagen moeten worden kennen nog een grote populariteit op het internet, en dankzij de grote mogelijkheden met graphics ziet het er nu een stuk beter uit. Bij voorgaande spellen was het voldoende de afbeeldingen en tekst aan te klikken, tegenwoordig kunnen spelers met hun vinger elementen aanklikken op het scherm en zo beurten doorzetten. Dit maakt het gemakkelijker voor de spelers om snel te groeien met hun stad, maar brengt tegelijkertijd een hogere kans op aanvallen.

Winnen bij Clash of Clans

Als speler wil je natuurlijk de beste zijn, en dat kan gelukkig ook in het spel. Door goed samen te werken met andere spelers, en bijvoorbeeld bij een clan te gaan, kan gezorgd worden dat de kansen op winst hoger liggen. Je wordt minder aangevallen, maar ook bijgestaan in gevechten. Ga daarom altijd bij een clan, want het helpt jouw Clash of Clans-speelstijl verbeteren. Tenslotte heet het spel ook niet voor niets ‘Clash of Clans’, dus volg deze aanwijzing goed op.

Zijn er cheats voor het spel?

Voor bijna ieder spel zijn er speciale cheats verkrijgbaar, waarmee je verder kunt komen in het spel. Echte Clash of Clans cheats zijn er niet, want het spel moet zo eerlijk mogelijk zijn voor alle spelers. Het is daarom volgens de makers niet eerlijk om bepaalde spelers voorrang te geven in het spel, dus is er gekozen voor een cheatvrij spel. Als je beter wilt zijn dan de andere spelers is er wel een stap die je kunt nemen, die niet direct als Clash of Clans cheats gezien wordt. Dit kun je doen door munten in het spel te kopen, zodat jouw dorp betere gebouwen en soldaten kan maken dan jouw omliggende vijanden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here