Beter samenwerken met SharePoint

0
16
blog placeholder

Op die manier kunnen medewerkers veel efficiënter samenwerken en wordt kennis veel makkelijker gedeeld binnen de organisatie. Bedenk zelf eens hoeveel tijd je dagelijks verliest met het opzoeken van bestanden in de mailbox of in de verschillende folders op je computer.
Bovendien weet je vaak niet, wanneer je het bestand uiteindelijk gevonden hebt, of het wel de meest recente versie is.
 
Binnen SharePoint kunnen bestanden makkelijk opgezocht worden dankzij de uitgebreide zoekfunctie. Aan de documenten kunnen ook tags toegekend worden die het makkelijk maken om documenten te rangschikken volgens bijvoorbeeld type, categorie, auteur en aanmaakdatum.

SharePoint: overal samenwerken

 
Met de steeds groter wordende markt van mobiele apparaten wordt ook de vraag naar ‘mobiele’ software steeds groter. Software die goed te gebruiken is op alle mobiele apparaten en die door middel van een internetverbinding kan communiceren met andere locaties. Werknemers kunnen makkelijker van thuis uit werken of snel op de baan een belangrijk document opzoeken.
 
SharePoint biedt uiteraard een optimale integratie met de gehele zakelijke software van Microsoft: Excel, Word, Powerpoint, Exchange en Lync.

SharePoint updates

Doordat de markt en toestellen zo snel evolueert, staan ook de ontwikkelingen bij SharePoint niet stil. Zo werden er deze maand nog enkele verbeteringen doorgevoerd in het platform. Gebruikers kunnen nu bestanden met een grootte tot 2Gb uploaden, ook .exe bestanden zijn toegestaan en gebruikers met een gepaste licentie kunnen tot 10000 site collecties aanmaken.
 
Ook aan het gebruiksgemak wordt steeds gewerkt. Zo kunnen bestanden en lijsten die verwijderd worden, tot 90 dagen na datum nog opnieuw opgeroepen worden en dankzij de functie ‘versioning’ kan een gebruiker tot 10 eerdere versies terugkeren in een bestand.
Heel handig wanneer iemand ongewenst wijzigingen heeft doorgevoerd.
 
Meer weten? Op onze website vindt u alle informatie over SharePoint en kan u een gratis demo aanvragen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here