Wat is nou een slim aan een slimme thermostaat?

blog placeholder

Nefit easy slimme thermostaat

Product

Aansturingsmogelijkheden van de thermostaat


aansturingsmogelijkheden nefit easy

Nefit introduceert de slimste thermostaat, Nefit ModuLine Easy. De slimme thermostaat die verder gaat:

o    Bediening op afstand via handige app
o    Douchetimer (ter voorkoming van langdurig douchen door opgroeiende kinderen)
o    Service op afstand
o    Zelflerend (begin 2014)
o    Geschikt voor vrijwel alle toestellen (januari 2014)
o    Geen contract of abonnementskosten
o    Eenvoudig te installeren
o    Bespaart energie
o    Uniek stijlvol design

gasverbruik monitoren

Deze nieuwe ontwikkeling van Nefit verandert een normale thermostaat in een uniek serviceplatform. ModuLine Easy is niet alleen verbonden met uw ketel, maar ook met de smartphones van de gebruikers via WiFi.

De modulerende Nefit ModuLine Easy heeft een attractief industrieel design met touch screen en kleurendisplay. Basisbediening op de thermostaat aan de muur, geavanceerde instellingen worden gedaan via een intuïtieve app op het smart device van de gebruikers:

o    Gebruiker kan gemakkelijk het verwarmingsprogramma instellen, temperatuurinstelling wijzigen en het gasgebruik van de cv-installatie uitlezen via zijn smartphone, overal en altijd.
o  De installateur ontvangt indien gewenst vanuit de thermostaat foutmeldingen en kan reageren op digitale serviceverzoeken. Hij kan een service op afstand aanbieden.

Protocol

De thermostaat is geschikt voor Nefit en Bosch ketels met een EMS protocol. Raadpleeg de Nefit website www.nefit.nl/easy om te checken of uw ketel geschikt is voor deze thermostaat.

Voor de operating systemen Apple iOS en Android heeft Nefit native apps ontwikkeld. Begin 2014 komt een Samsung Smart TV app beschikbaar en een web app – om via alle gangbare browsers de thermostaat te bedienen .De web app maakt de thermostaatbediening met andere soorten smartphone operating systemen mogelijk.

Service op afstand

Bij een vergrendelende storing kan de eindgebruiker zijn installateur via de app met een druk op de knop informeren door middel van een door de thermostaat gegenereerde mail. De toestelgegevens en fouthistorie worden meegezonden, zodat de installateur efficiënt voor een oplossing kan zorgen. Het concept draagt bij aan een langdurige interactieve relatie tussen eindklant en installateur. De Nefit ModuLine Easy is voorbereid op diagnose op afstand door de installateur.

Slim he?! Meer informatie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here