Waarom huisbeveiliging belangrijk is!

0
19
blog placeholder

Zoals in de inleiding aangegeven hebben we een stijging gemerkt binnen de inbraak bij woningen. U kunt zelf al veel doen. Kijk bijvoorbeeld eens rondom uw huis: als u een dief was, hoe zou u dan binnen komen?

Waarom zou ik huisbeveiliging moeten hebben?

Uw privacy is belangrijk. U wilt niet dat anderen in uw spullen neust en dat ze dingen meenemen die niet alleen een economische waarde hebben, ook een emotionele waarde. Dus op de vraag: waarom zou u huisbeveiliging moeten hebben, kunnen we kort, maar stellig antwoord geven. U moet huisbeveiliging hebben omdat er meer ingebroken word en u meer risico loopt. Wist u namelijk dat ongeveer 80% van de inbrekers “gelegenheidsinbrekers” zijn? Wat we hiermee bedoelen is dat dieven in principe zonder enige vorm van planning te werk gaan, ze weten vooraf niet welk huis ze gaan overvallen. Hierbij speelt huisbeveiliging van Huisbeveiligers.nl een essentiële rol. Want wanneer uw beveiliging beter is dan die van de buurman, gaat de inbreker hoogstwaarschijnlijk naar uw buurman. En het ergste is: is dat ze hoogstwaarschijnlijk binnen een minuut binnen zijn. Dat wilt u toch voorkomen?

Huisbeveiliging en het politiekeurmerk

Het politiekeurmerk is in onze ogen essentieel wanneer het gaat om huisbeveiliging. Er is namelijk een oorlog begonnen tegen inbrekers. Hierin is het politiekeurmerk een rode draad. Wanneer u het politiekeurmerk bezit, verlaagd dat uw kans op inbraak. Vaak met wel 95%! Dat is wat is voortgevloeid uit het onderzoek dat gedaan is in Utrecht. Waar men een groot huisbeveiligingsproject heeft gehouden. De resultaten waren enigszins opzienbarend.  Er werd namelijk nauwelijks meer ingebroken, op een plaats waar dat dagelijks aan de orde was. Het politiekeurmerk levert u dus veel goeds op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here