Verhuizen anno 2013

0
4
blog placeholder

We hebben in Nederland te maken met een economische crisis. De huizenprijs is gedaald tot een peil dat in 2002 heel gebruikelijk was. Ondanks de lage huizenprijs worden er maar weinig huizen verkocht. Banken verstrekken niet of nauwelijks krediet, in de angst dat ze hun geld niet terug zullen krijgen. Verhuisbedrijven moeten vechten voor opdrachten en een agressieve concurrentiestrijd is het gevolg. Voor de mensen die toch gaan verhuizen of al bezig zijn is dit natuurlijk een goed gegeven, omdat deze concurrentieslag een positieve invloed heeft op de prijs. Goedkoop verhuizen willen we toch allemaal?

Lage verhuiskosten
De grote bezetting van verhuisbedrijven en de lage vraag naar verhuizingen drijft verhuisbedrijven tot een lage prijs. Uit praktijk blijkt dat verhuis bedrijven vaak kwantiteit boven kwaliteit  kiezen en daardoor gaat er nog wel eens wat mis bij sommige verhuizingen. Lage verhuiskosten zijn niet altijd positief. Natuurlijk wilt u bij een verhuizing een goede mix tussen snelheid en maatwerk. Dat laatste laat nogal eens te wensen over bij veel bedrijven. Dit kan niet, en dat kan niet. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Een verhuizing is al een hele zware en stressvolle klus. Daarom bent u in deze tijden op zoek naar een verhuis service met een goed luisterend oor.

Laat uw verhuis kosten berekenen
Er zijn tal van websites online te vinden waar u uw verhuis kosten van een verhuizing kunt berekenen. Hierbij vult u uw huidige woonplaats en uw nieuwe woonplaats in. Laat weten welke spullen u wilt verhuizen en u krijgt een prijs, en vaak ook nog een voorgestelde verhuis partner. Al het zware werk wordt u uit handen genomen en geen piano is te zwaar voor deze mannen. Bent u in een verhuizing en wilt u graag het zware werk uitbesteden? Laat uw verhuis kosten berekenen via Verhuizenmetdevakman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here