Veilige trapbekleding

0
87
blog placeholder

Een trap is vaak doordat ze meestal van hout zijn vervaardigd erg glad en daardoor gevaarlijk voor zowel u als ook uw kleine kinderen. Voor de kinderen wordt er meestal wel een traphekje geplaatst zodat er naar uw eigen gevoel weinig kan gebeuren, aan de gladde trede wordt vaak niet gedacht! De trapbekleding van Micostep biedt u de ideale oplossing voor dit probleem want u kunt nu al uw trap bekleden voor een extra voordelige prijs. De trapbekleding van Micostep zijn trapmatten (maantjes) die u d.m.v. de bijgeleverde dubbelzijdige tape op een zeer gemakkelijke en snelle manier plaatst op uw trap. De kunststof trapbekleding is verkrijgbaar in 7 moderne kleuren en is op een snelle manier te reinigen. Door de speciale kunststof die is gebruikt bij de productie van de trapmatten is deze vormvast en daardoor erg duurzaam.

Micostep Trapbekleding bestellen:

U kunt in de webshop van Micostep makkelijk en snel uw trapbekleding bestellen en indien u twijfelt over de kwaliteit bieden zij u de mogelijkheid om kleurstalen online te bestellen zodat u ook zeker weet of u de juiste kleur besteld waarmee u uw trap gaat bekleden. Betalen in onze webshop gaat makkelijk, veilig en snel en wij bieden u de mogelijk uit diverse betaalmethode. Micostep is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg die u de zekerheid geeft dat de trapbekleding ook daadwerkelijk geleverd wordt.

De levering van al onze trapmatten is razendsnel en geschiedt vaak al binnen enkele werkdagen. Indien u wenst kunt u ook online dubbelzijdige tape bestellen – deze tape is van de allerbeste kwaliteit en ideaal voor het plaatsen van uw trapbekleding op uw geschilderde trap. Met de meegeleverde dubbelzijdige tape is onze trapbekleding eenvoudig  aan te brengen op o.a. traptreden van hout, traptreden uit kunststof, traptreden uit staal en traptreden uit aluminium.  Voorwaarde voor een goede hechting met het traptredenoppervlak is dat de traptreden glad , vlak en vetvrij zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here