Uw badkamer renoveren?

0
6
blog placeholder

Er is vanaf nu een nieuwe manier om snel een geschikt installatiebedrijf bij u uit de buurt te vinden. Kwieq lanceert een platform waar u eenvoudig het aanbod kunt vergelijken. U vindt vandaag de dag alles op het internet, maar door het vele aanbod kan het lastig zijn om een passende aanbieder te vinden. En hoe weet u nou dat u te maken heeft met een betrouwbaar bedrijf? Door ons portal vindt u eenvoudig een erkend bedrijf en heeft u als bedrijf de mogelijkheid om de online marketing aan ons over te laten.

Wat is Kwieq?

Als u uw badkamer laat renoveren of verbouwen, is het van belang dat u een deskundig installatiebedrijf inzet. Uw sanitair, badkamermeubels en tegels dienten op de juiste wijze geplaatst te worden anders loopt u later tegen problemen aan. Via Kwieq vindt u een allround badkamer installateur die uw badkamer verbouwt, renoveert of een ontwerp voor u maakt. U bent verzekerd van vakmanschap. De specialisten moeten namelijk aan hoge eisen voldoen voordat in ons bestand worden opgenomen. Zij worden gekeurd op prijs, kwaliteit en bedrijfsvoering. Wij bieden u de mogelijkheid om het aanbod uit uw eigen regio naast elkaar te leggen.

Voor het MKB

Zorg ervoor dat uw bedrijf goed vindbaar is op het internet. U loopt vele klanten mis als uw website onderbelicht is. Voor het positioneren van uw website kunt u een marketingbureau inzetten. Dit kost u echter veel geld. Er liggen vele kansen voor het MKB op het internet, maar over het algemeen worden deze niet benut. Dit komt omdat de meeste bedrijven niet genoeg kennis hebben over het positioneren van hun website in de zoekmachines. Kwieq positioneert uw website in de zoekmachine van Google tegen een scherp tarief. De consument kan dan voortaan uw website makkelijker vinden. U bent een expert in badkamers, wij in online marketing. Op de pagina ‘Uw bedrijf of Kwieq’ leest u meer over onze werkwijze.

Stelt u zich eens voor, u woont in Eindhoven, zoekt op Google op ‘Badkamer Eindhoven‘ en u krijgt direct diverse opties aangereikt. Kwieq brengt vraag en aanbod bij elkaar. Bij ons vindt u altijd een passende badkamer aanbieding, u hoeft daardoor nooit meer lang te zoeken. Interesse in deelname? Vraag meer informatie aan op Kwieq.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here