Tuinaanleg en tuinonderhoud

0
6
blog placeholder

Een nieuwe tuin ontwerpen, is een hele onderneming. De tuin moet niet alleen aansluiten bij uw wensen en levensstijl, maar ook passen bij uw woning of bedrijf. Daarnaast moet een tuin functioneel zijn om de doelen die u bij uw tuin voor ogen heeft, te verwezenlijken.

Een tuin is namelijk niet alleen een verfraaiing van uw huis, maar ook een plek om te ontspannen en te genieten van een stukje ‘eigen’ natuur. Bovendien is een tuin bedoeld om vele jaren mee te gaan.

Hovenier Vos Tuinvisie, Epe 
Vos Tuinvisie, een hoveniersbedrijf in Epe komt graag geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken. Onze tuinarchitect (tuinontwerper) gaat vervolgens aan de slag. Wij maken een goed ontwerp of 3D-presentatie die een beeld geeft hoe uw tuin er uit zal gaan zien. Pas als u tevreden bent over ons ontwerp gaan we naar stap 2: het beplantingsplan, de materialenlijst en het kostenplaatje.

Volgende stap: tuin aanleggen
Nu kan het echte werk beginnen! Hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie in Epe legt uw tuin compleet aan inclusief het grondwerk, bestrating, eventuele vijver(s), elektriciteit, enzovoort. Eerst maken we de bestaande tuin helemaal leeg om vervolgens de grond te bewerken en opnieuw ’tuinklaar’ te maken volgens het ontwerp.

Indien nodig zorgen we meteen voor elektriciteit en een beregeningsinstallatie. De volgende stap is de inrichting, te beginnen met de bestrating van terrassen en paden. Als er in uw ontwerp een vijver voorkomt, dan graven we die meteen uit. Ook het plaatsen van serres, hobbykassen, waterpartijen, prieeltjes, enzovoort gebeurt in deze fase, gevolgd door hekken of hagen, veranda’s, overkappingen, en poorten. De tuin begint nu al aardig te vorderen.

Beplanten 
De laatste stap is het bemesten en beplanten. Aan de hand van het ontwerp van de tuinarchitect plaatsen we planten, bomen en struiken, waarbij we goed opletten dat alle begroeiing voldoende ruimte krijgt om zich optimaal te ontwikkelen. De laatste beplanting is het gazon van echt gras of desgewenst kunstgras. Daarna is uw tuin klaar. Tijd om te genieten!

Onderhoud van uw tuin
Natuurlijk kijkt de hovenier bij het ontwerpen van uw tuin ook naar de gebruiksvriendelijkheid en het onderhoud. Wilt u bijvoorbeeld lekker zelf tuinieren of geeft u toch de voorkeur aan een tuinman die wekelijks of maandelijks uw tuin een onderhoudsbeurt komt geven? Wij zorgen na de aanleg van uw tuin natuurlijk ook graag voor het onderhoud. Vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat uw tuin er in elk seizoen piekfijn uit ziet.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?
Voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Gelderland gaat u naar de website van hoveniersbedrijf Vos Tuinvisie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here