Tips bij het kiezen van de juiste kozijnen

0
19
blog placeholder

 

  1. Welke beglazing kies je?

Tegenwoordig is dubbelglas de standaard en speelt dit natuurlijk een rol mee wanneer je jouw kozijnen gaat vervangen. Het voordeel van dubbelglas, of HR++ glas, is dat het goed isoleert tegen warmte en geluid. Je betaalt er uiteraard meer voor, maar op langer termijn levert dit wel meer geld op. Uiteindelijk betaalt de investering zich uit.

  1. Welke type materiaal past het beste bij jouw huis?

Er is een breed aanbod van materialen aanwezig om ervoor te zorgen dat er altijd iets bij zit wat bij jou past. Zo kan je kiezen tussen houten, aluminium, kunststof, stalen en polynorm kozijnen. Het is daarom erg belangrijk om te weten wat de unieke kenmerken zijn van elk materiaal. Zo zit er een groot verschil in levensduur, onderhoud, isolatie en de kosten voor het aanschaffen van dergelijke kozijnen. Op kozijnen-kiezen.nl krijg je hiervoor de juiste informatie voorgeschoteld.

  1. Voldoen de kozijnen en de verschillende keurmerken?

Een van de belangrijkste keurmerken is het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk geldt niet alleen voor je kozijnen maar voor heel je huis. Daarnaast zijn er ook nog kozijn specifieke keurmerken zoals het VKG-keurmerk. Hiermee ben je verzekerd van 10 jaar garantie op productie en montage van je kunststof kozijnen. Laat je daarom goed informeren door kozijnenleveranciers en hun keurmerken.

  1. Kies de juiste leveranciers

Hiermee bedoel ik dat je je vooraf goed laat informatie over de mogelijkheden, prijs en andere randzaken. Een specialist kan je hiermee verder op weg helpen

Als er nog vragen zijn met betrekking tot kozijnen, keurmerken of andere vragen. Deze kunt u stellen aan: kozijnenkiezen@gmail.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here