Simpele procedures om zich te ontdoen van muizen

0
39
blog placeholder

Preventieve maatregelen van muizenproblemen

Er zijn enkele nuttige preventieve maatregelen:
 

  • Gebruik van pepermuntolie is een nuttige manier om muizen te bestrijden in huis. Ze kunnen niet tegen de geur van de olie dus zullen ze gewoon de plaats verlaten. Het kan nuttig zijn om munt in de keuken te gebruiken. Je kan ook een pepermunt boom aan de zijkant van het huis laten groeien als een preventieve maatregel.
  • Staalwol kan worden gebruikt om afgesloten gaten af te dekken. Wederom zal de muis deze plek verlaten omdat de harde stalen van het wool te hard is om op te kauwen. 
  • Sommige elektronische apparaten zijn beschikbaar die piepachtig geluid maken die ze niet kunnen tolereren. Dit is niet gevaarlijk voor andere huisdieren, zodat je deze veilig kunt gebruiken in woningen.
  • Sommige bedrijven produceren een aantal organische oplossingen die effectief zijn om muizen te doden. Deze zijn relatief goedkoop zodat deze ook makkelijk gebruikt kunnen worden.

Beste huisoplossingen voor vermindering van muizen

Sommige hiervan zijn:
 

  • Hou je huis schoon en houdt altijd het voedsel in een kast. Als ze niet goed bij de voedselvoorziening kunnen komen zullen ze automatisch de plek te verlaten.
  • Een huiskat kan ook goed zijn werk doen. Als katten ze in het huis zullen vinden dan zullen ze ook gelijk de muizen vangen en doden. 
  • Nogmaals het gebruik van de munt; we kunnen verse muntblaadjes op de plaatsen waar de muis het meest waarschijnlijk zal kunnen verblijven. Omdat ze niet tegen de smaak van de munt kunnen zullen ze daar verdwijnen.
  • In de keuken en de laden kan je mottenballen plaatsen om zich te ontdoen van muizen. We kunnen ook de geur van ammoniak en uien gebruiken om de problemen te verminderen.

Met behulp van muizenvallen:

Er zijn ook andere manieren zoals het gebruik van de muizenvallen. Er zijn verschillende muizenvallen beschikbaar. In principe bevat het een platform waar voedsel wordt geplaatst. Als de muis zich op het platform begeeft zal zijn gewicht er voor zorgen dat de val afgaat en omslaat waardoor het onmogelijk is om er nog uit te kunnen komen. Deze vallen zijn verkrijgbaar in het verschillende vormen en maten. Aangezien de activiteiten van muizen in de nacht worden verhoogd kunnen we de val(len) snachts plaatsen nabij randen van de kamer. Het is erg effectief en er zal geen menselijke activiteit verder nodig zijn. Als voer zullen we doorgaans gebruik maken van pindakaas omdat het een erg populair hapje is voor de muis.

We moeten een aantal waarschuwingen geven tijdens de procedure om muizen te verminderen. Muizenkeutels zijn schadelijk voor de gezondheid. Bleekwater zal goed zijn om het schoon te krijgen. We zullen ze dus niet met de blote hand oppakken. We moeten heel voorzichtig zijn als we muizengif willen gebruiken, omdat sommige artikelen ook gevaarlijk zijn voor de mens. Met de waarschuwingen in uw achterhood, waarbij de standaard muizenvallen vaak gebruikt worden omdat het ook een stuk goedkoper is maar zeer effectief en veilig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here