Schilderijen van Ad Verstijnen

0
25
blog placeholder

Door het gebruik van onder andere karton, plastic, jute en sctructuurmaterialen kregen de werken van Ad Verstijnen een eigen karakter. Op de manier ontstaan er stabiele composities met een goede vleug humor. Ad heeft een eigen draai, een spontane draai die hij mee geeft aan zijn werken. De tekeningen van zijn kinderen zijn zijn grootste bron van inspiratie. Voor het vrolijke, het optimistische en het oog van een kind spreekt hem hierin erg aan. De stijl die Ad Verstijnen nu hanteert heeft een duidelijk verband met de felle kleuren en de expressie van die tekeningen.
 
Als je Ad zelf vraagt naar zijn werk omschrijft hij deze als volgt. Altijd slingerend de andere kant op, vol met plezier en een kleine lijn tussen fantasie en werkelijkheid. Zijn blijdschap en optimisme komt naar voren in een schilderij vol avontuur en creativiteit. Meestal ga van niets uit, soms komt er een landschap en de andere keer weer vrolijke koeien of mensen. Mijn doel is om opvallend werk te maken wat mensen aanspreekt, inspireert en waar ze blij van worden.
 
Om een schilderij van Ad Verstijnen kan je niet heen. Je vindt het mooi of je vindt het niet mooi. Alleen niemand kan ontkennen dat je er altijd erg vrolijk van wordt. Ook in je woonruimte zal een schilderij van Ad een echte eye catcher zijn.
 
Voor veel mensen is een schilderij van Ad Verstijnen prijs technisch niet te betalen. In samenwerking met Ad Verstijnen heeft Decofeelings.nl een lijst gemaakt met de populairste werken en hier handgeschilderde kopieën van laten maken. Dit is jou kans om zelf een Ad Verstijnen thuis aan de muur te hangen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here