RVS Vijver Waterval

0
29
blog placeholder

"Indien je op zoek bent naar een RVS Vijver waterval om een mooie waterval te maken bij uw vijver dan biedt de Livingstone-Fall absoluut de oplossing voor iedere tuin en vijverliefhebber. Ze bieden watervallen in 6 verschillende maten die vervaardigd zijn voor 100% uit RVS. Desgewenst kunt u de modellen ook bestellen met een mooie LED Verlichting waardoor u extra sfeer creëert bij uw vijver of waterpartij. Tevens zijn de RVS watervallen ook geschikt om te gebruiken bij het maken van een waterornament in uw tuin, u kunt de waterval bijvoorbeeld inmetselen in een muurtje of verwerken in een rotspartij van b.v. lavastenen.

Constructie Watervallen

Door de speciaal door ons ontwikkelde constructie geeft de waterval een perfecte uitloop van het water en door het plaatsen van een toerenregelaar tussen de vijverpomp en de waterval kunt u de snelheid waarmee het water uit de waterval loopt tot in de perfectie zelf regelen. Indien u nu een RVS waterval online besteld in onze webshop kunt u tevens deelnemen aan onze foto wedstrijd. Door een foto of video van uw eigen creatie naar ons te sturen maakt u automatisch kans op een echte Weber BBQ!

Bestel direct in onze webshop want tijdelijk betaald u nu geen verzendkosten en de levring is slechts enkele werkdagen. In onze webshop betaald u makkelijk en snel met o.a. iDEAL, Credit Card, Mister Cache, Overboeking, Paypal, Giropay enz.. Wij staan garant voor een veilige opslag van uw klantgegevens en zijn aangesloten bij het webshop keurmerk waardoor u zekerheid heeft dat uw bestelling ook daadwerkelijk wordt geleverd!

De Livingstone RVS Waterval is de nummer 1 op het gebied van een perfecte creatie bij uw vijver of als water ornament en is niet verkrijgbaar in de winkel maar enkel online te bestellen in onze webshop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here