Rioolrenovatie | Geen overlast voor de omgeving

0
179
rioolrenovatie

Het is van belang dat uw leidingen in top conditie zijn. Een beschadiging aan uw leiding kan voor veel vervelende problemen zorgen. Als u scheuren, gaten of slechte voegen in uw leidingen hebt kan dit zorgen voor een extra belasting van het riool. De scheuren en gaten zijn ook een perfecte plek voor planten en wortels van bomen die zich hier de leidingen in nestelen. Dit gebeurt meestal in tijden van droogte. Het riool is dan een vochtige plek. Dit kan voor veel problemen zorgen en het is dus erg essentieel dat er geen gaten ontstaan in de leiding zodat deze problemen vermeden worden. Wij helpen u met de rioolrenovatie zodat uw leidingen weer perfect functioneren.

Hoe gaat de rioolrenovatie in zijn werking?

Er wordt vaak gedacht dat een rioolrenovatie veel overlast veroorzaakt. Wij zorgen er dan ook voor dat de renovatie in één of meerdere dagen is afgerond zodat het verkeer of uw woonwijk niet lang op zijn kop ligt. Bewoners, bedrijven en het verkeer zullen hierdoor minimale overlast ervaren. Daarnaast zorgen we voor een zekere kostenbesparing. Traditioneel moesten de leidingen tijdens een rioolrenovatie opgegraven worden. Dit kostte veel geld en zorgde daarnaast ook nog eens voor veel overlast. Met de nieuwe technieken hoeven de leidingen niet meer opgegraven te worden. De binnenkant van de leidingen is glad en heeft geen voegen. Dit vergroot de afvoercapaciteit van de leidingen. Daarnaast is het materiaal slijtvast. De nieuw aangelegde leidingen gaan dan ook minimaal 50 jaar mee en is dus een goede investering.

Meer informatie

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? U kunt een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij laten u graag zien hoe wij te werk gaan en hoe dit in uw situatie in zijn werking zal gaan. We zorgen ervoor dat de omgeving zo min mogelijk last heeft van de rioolrenovatie. Neem contact met ons op of kijk op onze website voor overige informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here