Riool inspectie

0
20
blog placeholder

Doordat veel mensen zomaar afval in het toilet gooien kan uw riool binnen de kortste keren verstopt raken. Laat uw riool daarom af en toe inspecteren. Zo kunt u verstoppingen voorkomen. Met die inspectie kijken ze met een camera in uw riolering en zo kunnen ze zien waar de verstopping zit. Dit voorkomt onnodig weghalen van delen uit uw riolering. Doordat ze met de camera precies weten waar de verstopping zich bevindt halen de loodgieters alleen het noodzakelijke deel weg. Dit scheelt veel tijd voor u maar ook voor de loodgieters.

Riool ontstoppen

Heeft u last van een verstopt riool? Schakel dan direct een loodgieter in. De loodgieter die kan uw riool ontstoppen binnen een mum van tijd. Door middel van de camera inspectie is de verstopping zo gevonden. De loodgieter zal de verstopping snel verholpen hebben doordat hij precies weet waar de verstopping zit. Tegenwoordig gebruiken bijna alle loodgieters deze technieken. Dus welke loodgieter u ook inschakelt, ze zullen hoogst waarschijnlijk een soort gelijke techniek gebruiken. Dit scheelt u veel geld want ze hoeven niet meer uw gehele riool kapot te maken om de verstopping te vinden.

Stinkend riool

Normaal gesproken stinkt uw toilet of afvoerputje niet. Maar dit kan wel gebeuren. Ik zal het aan u uitleggen hoe dat stinkend riool kan komen. Er zit namelijk lucht in uw riool. Zodra er lucht in komt dan moet er water weg, en andersom ook. Die lucht gaat soms gepaard met de lucht uit het riool. Die stank ruikt u dan in huis en soms ook wel op straat. Deze lucht is zeer onaangenaam. Zo af en toe moet uw riool ook ontlucht worden, als u dat niet doet dan kan uw riool gaan bubbelen. Als u namelijk dat gebubbel hoort dat duidt dit op een ontluchtingsprobleem. Schakel als u dit hoort gelijk een  expert in, dat scheelt u heel wat vervelende problemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here