Professioneel meubel reinigen

0
15
blog placeholder

Nieuwe meubels, daar ben je natuurlijk zuinig op. Je hebt eindelijk die bank gevonden waar je heerlijk op kunt liggen. Of die fijne stoel waarin je heerlijk een boek kunt lezen. Je meubels zeggen iets over jou. Het is een persoonlijk bezit wat je naar eigen smaak en wensen hebt samengesteld. Het is ontzettend balen natuurlijk als daar een vlek op komt. Meubel reinigen kan je proberen met huis tuin en keuken middeltjes, maar in de meeste gevallen zal een nare vlek echt niet verwijderen met wat simpel schoonmaakmiddel. In dat geval is het enige wat je kunt doen om je meubels weer te laten shinen, om een schoonmaakbedrijf om hulp te vragen. Zij hebben wel de kennis en middelen paraat om alle vlekken als sneeuw voor de zon doen laten veranderen. Hoe zij dit doen, lees je hier.

Methoden meubel reinigen

Het reinigen van meubels is een vakwerk. Je wilt natuurlijk niet dat de meubels worden verpest door het beschadigen van de stof of als er verkleuring optreedt. Er zijn legio methodes om de meubels goed schoon te krijgen. Eén daarvan is de sproei extractie methode. Dit is een vorm van diepte reiniging. Hierbij wordt de schoonmaakvloeistof over de vlek aangebracht en direct opgezogen. Als het ware wordt de vlek enigszins losgeweekt. Het vuile afvalwater wordt niet in het meubel opgenomen, maar direct afgevoerd, zodat verdere vlekken worden voorkomen. Bij heel licht vervuilde meubels kan de poedermethode ook een optie zijn. De poeder wordt over de vlek gestrooid en moet een tijdje intrekken. Vervolgens wordt deze poeder opgezogen en is de vlek verdwenen.

Schoonmaakservice R. de Jong

Wil je absoluut niet jouw meubels verpesten, ga dan niet zelf knoeien met schoonmaakmiddeltjes, maar laat het meubel reinigen over aan een echte professional. Daarvoor moet je bij Schoonmaakservice R. de Jong zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here