Opslagruimte huren

0
13
blog placeholder

Er zijn vele aanbieders van opslag. Voor u als consument een voordeel, u heb namelijk de vrije keuze om hieruit de beste aanbieder van opslagruimte te selecteren. Vele aanbieders zullen u proberen te lokken met zeer goedkope huur voor de eerste maanden, zo kunt u vaak al vanaf slechts één euro per maand de eerste zes maanden opslag huren.

Aanbiedingen bij de aanbieders van opslag

Daarnaast bieden vele aanbieders nog andere lokkertjes. Hierbij moet u denken aan het aanbieden van enkele gratis verhuisdozen. Deze dozen kunt u vervolgens gebruiken voor de opslag van uw spullen. Daarnaast zijn deze verhuisdozen waarschijnlijk duurder wanneer u ze zelf koopt dan wanneer de aanbieder van de ruimte voor de opslag ze inkoopt. Voor huurder en verhuurder is dit op deze manier een win win situatie.

Een ander lokkertje is het aanbieden van een busje of aanhangwagen. Hiermee kunt u makkelijk uw spullen vervoeren van en naar de opslagruimte. Hier zijn over het algemeen wel enkele voorwaarden verbonden. Zo kunt u de wagen niet een hele dag meenemen en zult u de aanhangwagen van te voren moeten reserveren. Op deze manier kunnen de verhuurders van de tijdelijke opslagruimtes hun wagens zo efficiënt mogelijk inzetten en de kosten hiervoor laag houden. Op deze manier kunnen zij hun klanten deze extra service bieden, zonder daarvoor de huur te hoeven verhogen.

Waar kunt u nog meer op letten?

Tot slot zijn er nog andere aanbiedingen die de verhuurder van tijdelijke opslag u kunt bieden. U kunt hierbij denken aan een 24/7 receptie, het aanbieden van een gratis slot of een opslag op de begane grond voor de prijs van een opslag op de 2e etage.

Vergelijk goed welke aanbiedingen de verschillende verhuurders u gedaan hebben maar kijk ook goed naar de normale tarieven en de voorwaarden die bij de aanbiedingen voor tijdelijke opslag horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here