Online-Beddengoed.nl Nu compleet vernieuwd!

0
5
blog placeholder

Online-beddengoed.nl is een zeer overzichtelijke webshop. Bij ons kunt u een dekbedovertrek zoeken op merknaam, op kleur, op soort dessin en zelfs kunt u zoeken op wat voor soort katoen u graag zou willen. Bij alle dekbedovertrekken wat u zoekt geven wij u een advies wat voor een kleur hoeslaken het beste past bij het door u uitgekozen dekbedovertrek.

Wij hebben een hele snelle levertijd. Als zij een artikel bij ons op voorraad is en u besteld uw bestelling voor 16.00 uur dan heeft u het vaak al de volgende dag in huis.

Winkels en Voorraad
Wij hebben 4 fysieke winkels waardoor onze voorraad erg groot is waardoor wij dus zo snel kunnen leveren. Wat ook erg fijn is is dat wij uw bestelling gratis bezorgen in heel Nederland. Bij online-beddengoed.nl hoeft u niet minimaal eerst voor een bepaald bedrag bestellen. Nee hoor, zelfs kleine orders bezorgen wij door heel Nederland gratis bij u thuis. Ook kunt u er voor kiezen om een bestelling als een cadeau te laten verpakken. De factuur leveren wij er los bij in een gesloten envelop. Als u uw bestelling op een ander adres wilt laten bezorgen is dat ook zeker mogelijk! Uw bestellingen worden sowieso altijd als een soort cadeau verpakt. Mocht uw bestelling onverhoopt niet in orde zijn bijvoorbeeld dat uw bestelling niet aan uw wensen voldoet kunt u contact met ons opnemen en samen zullen wij naar een naar uw tevredenheid een oplossing zoeken. Kortom voor al uw bestellingen met betrekking tot uw beddengoed moet u gewoon bij ons zijn, www-online-beddengoed.nl

Online-beddengoed.nl geeft ook elk kwartaal een waardebon weg van € 250,- onder mensen die in dat kwartaal klant zijn geworden. Dus koop vandaag nog uw dekbedovertrek bij Online Beddengoed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here