Muurstickers babykamer

0
6
blog placeholder

Veel aanstaande (nieuwe) ouders zijn op zoek naar inspiratie voor de babykamer, vaak worden wanden opgevrolijkt met een leuk behangetje of een fris kleurtje verf. Muurstickers zijn erg geschikt om op een simpele en snelle wijze een babykamer compleet om te toveren. Er is tegenwoordig een ruim assortiment muursticker babykamer verkrijgbaar.

Lieve dieren rechtstreeks uit het bos maken van de babykamer een gezellige beestenboel, bijvoorbeeld muurstickers van een levensechte uil of set met verschillende dieren, zoals een egel, konijn, ree of wasbeer. Nieuw is de collectie muurstickers ‘Safari’ levensechte dieren uit Afrika, een jong leeuwtje, zwarte panter, luipaard, olifant of dwergpapegaai. Je hoeft voortaan niet meer naar de andere kant van de wereld te vliegen om een kleine leeuw, olifant of een paar verliefde vogels te spotten. Bewonder ze voortaan gewoon op de muren van je babykamer. De dieren zijn verkrijgbaar als losse muurstickers, sets, XL en groeimeters.

Haal de natuur naar binnen met een prachtige boom muursticker of een stijlvolle en kleurrijke boom voor een natuurlijke ‘look’ van de kinderkamer. Er zijn ook muurstickers verkrijgbaar die zijn gemaakt van een stevige, matzwarte schoolbordfolie, door de structuur van de folie zijn ze zeer geschikt om op te krijten. Kinderen kunnen erop tekenen of papa en mama kunnen ze gebruiken om er iets liefs op te schrijven. Helemaal cool zijn natuurlijk de glow-in-the-dark muurstickers die oplichten in het donker, een zacht lichtje aan voor het slapen gaan. Een magisch effect in iedere babykamer…slaap lekker.

Muurstickers babykamer

Combineer muurstickers met haken en zo ontstaat een handige en praktische kapstok, handig voor het ophangen van handdoeken en een babycape. Ook zijn er muurstickers met lieve dieren die je kunt gebruiken als handige groeimeter, zodat je de groei van je kinderen kunt bijhouden. Is je zoon of dochter al even groot als die grote beer?

Vooral de muurstickers van KEK Amsterdam zijn erg geschikt voor de babykamer, bekijk nu de hele collectie muurstickers babykamer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here