Mooie natuursteen tegels op je terras of balkon

0
49
blog placeholder

Het voorjaar komt er weer aan en je wilt graag nieuwe natuursteen tegels gaan leggen op je terras of je balkon. Gelukkig is dat mogelijk! Veel keuzes die je kan maken voor het inrichten van deze ruimtes. Wil je bijvoorbeeld een landelijk uitzicht buiten in je tuin, dan kies je vaak voor andere natuursteen tegels dan wanneer je een strak of romantisch uitzicht zou willen. Daarnaast zit er ook veel verschil in de keuze voor de grootte van de tegels. Wil je namelijk kleine en schattige tegeltjes leggen of juist grote robuuste tegels voor een massiever aanzicht.

Natuursteen pebbels voor binnen en buiten
De natuursteen pebbels zijn tegenwoordig helemaal hip en trendy. Deze pebbels zien eruit alsof het allemaal kleine steentjes zijn die aan elkaar gelegd zijn in een soort beton of cement. Echter niets is minder waar. De kleine steentjes zijn door middel van een mat aan elkaar bevestigd en je kan deze door het aanvullen van cement en beton als een tegel bevestigen. De afmetingen van de matjes en de steentjes is vaak ongeveer 30 cm bij 30 cm. Een grootte die je dus goed op grotere oppervlakten kan leggen. Het mooie hiervan is dat het leggen van deze matten en tegels door deze losse bevestiging veel sneller en gemakkelijker gaat dan alles los te moeten inleggen.
Ook de grote tegels van natuursteen zijn bijvoorbeeld door specialisten goed te leggen. Het is overigens sowieso een goed idee je uitgebreid te laten adviseren door een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in natuursteen zodat je een goed advies krijgt voor jouw te leggen stenen. Een bedrijf dat je goed kan helpen met het leggen van natuursteen is Michel Oprey & Beisterveld. Zij hebben al jarenlange ervaring met natuursteen en allerlei mogelijke tegels en tuininrichting die hierbij past.
(Zij hebben al jarenlange ervaring met natuursteen en allerlei mogelijke tegels en tuininrichting die hierbij past).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here