Lucratief energiecontract met enkel dalende energieprijzen

blog placeholder

De voordelen van het contract

Nuon liegt er niets aan dat uw energieprijzen gedurende de tijd dat uw energiecontract loopt niet zullen stijgen. U betaalt dus nooit meer voor een eenheid energie dan Nuon dat u aanbiedt. De prijzen staan dus vast, maar kunnen wél dalen. Het is fijn om te weten waar u aan toe bent en dat enkel de prijzen kunnen dalen.

De nadelen van het contract

Het komt wel over als fantastisch, maar klopt dat wel? Ja het principe is prettig, het energietarief staat vast en kan alleen maar dalen. maar wat is het vertrekpunt? Bij het vergelijken van energieprijzen, dat u kunt doen bij energie vergelijken, ziet u al snel dat de standaardprijs bij dit type energiecontract van Nuon een stuk hoger ligt. Het is dus zeker niet de goedkoopste energieprijs die u kunt krijgen. De actietarieven die het hele jaar worden aangeboden door Nuon en ander energieleveranciers liggen duidelijk lager. Nuon bouwt hiermee dus een hele grote marge voor zichzelf in, wanneer de energieprijzen zullen dalen. Voor stijgingen worden ze immers niet gecompenseerd.

Waar doet u verstandig aan doet

Het energieproduct met niet stijgende tarieven van Nuon is er slechts 1 van velen. Er zijn tientallen energieleveranciers die u van energie kunnen voorzien. Een kort onderzoek bij een site die u snel de goedkoopste energieleverancier laat zien, toont aan dat er veel goedkopere contracten zijn. Opvallend is dat de energieleveranciers deze lagere prijzen niet direct aan hun klanten aanbieden maar wel in de energievergelijkers. Navraag bij goedkoopste-energieleverancier.net geeft inzicht dat energieleveranciers dat doen, omdat ze hier viel directer concurreren met andere aanbieders. Vergelijkers laten de goedkoopste bovenaan zien en als ze dus op willen valleb moeten ze hier dus bovenaan in voorkomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here