Landelijke meubels, steigerhout bed, kast of tafel allen steigerhouten meubelen

0
19
blog placeholder

De steigerhouten meubelen als steigerhout bed,kast en tafel

Deze zijn niet aan te slepen, zie hier het overzicht meubelen  personen speuren aldoor meer steigerhouten tuinmeubelen zoals loungeset of loungebank. Omdat de steigerhout meubels daarnaast op maat geproduceerd mogen worden is er voor elke achtertuin een prachtige meubelset denkbaar verricht in steigerhout. Geweldig comfortabele kussens voor de steigerhouten loungebanken wordt op maat geproduceerd en zijn in verschillende kleurtinten te verkrijgen. Behalve steigerhout loungebanken wordt er almaar meer meubileren voor de tuin van steigerhout geproduceerd. Als u een mooie steigerhouten loungeset heeft staan behoren daar natuurlijk ook prachtige steigerhouten plantenbakken bij (en het strakke ontwerp van de steigerhouten meubels|de prachtige afwerking van de meubels van steigerhout} maakt elke tuin een plaatje. De steigerhouten tuinmeubelen zijn  te vinden op deze internetpagina.

Behalve steigerhouten tuinmeubelen is de vraag naar steigerhouten bed, kinderbedden gestegen. Al weer een aantal jaar terug met het maken van exclusieve houten kinderbedden en zijn er een paar ontzettend gave houten kinderbedden in onze collectie gekomen. Plots waren daar de boomhutbedden, speelhuisjes met ingebouwd bed, junglebedden maar ook Kinderbedden in de modelvorm van een auto of scheepje. Behalve de houten kinderbedden zijn de steigerhouten meubelen voor de speelkamer behoorlijk gewild. De meubels voor de speelkamer zijn fantasierijk en de beschikbare ruimte in de speelkamer wordt hoogst benut. Door middel van maatwerk kunnen de mooiste kinderkamers worden ontworpen.

De speciaal door onze medewerkers geselecteerde planken van steigerhout welke we gebruiken voor de houten meubelen worden na selectie gereinigd met natuurlijke middelen en vervolgens licht geschuurd, zodat ze hun gebruikshistorie laten zien, en die aansprekende uitstraling hebben wat de meubels van steigerhout zo populair maakt. Er wordt door ons uitsluitend steigerhout gebruikt dat voortkomt uit de ambachtelijke bouw. De uitstekende houtkwaliteit die door houtzagerijen wordt gebruikt om de sterke steigerhouten planken te fabriceren, staat er tevens borg voor dat de meubelen mooi blijven zonder dat er verdere behandeling voor nodig is. Ook niet als uw steigerhouten meubelen jaar in, jaar uit buiten staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here