Het is weer voorjaar

0
13
blog placeholder

Het is weer voorjaar

Het is weer lente oftewel, alle planten en bloemen gaan weer bloeien. Elk jaar rond de lente gaan de meeste mensen op pad naar verschillende tuincentra om allerlei nieuwe planten, bomen en andere tuinartikelen te halen. Doordat deze mensen dat allemaal rond deze tijd van het jaar doen kan de drukte erg oplopen, wanneer u niet van deze drukte houdt dan raden wij het aan om uw planten online te bestellen bij verschillende webshops. Het voordeel hiervan is dat de planten meestal thuis worden geleverd wat je een hoop gesjouw en moeite kan schelen, ook wanneer je geen vervoer hebt is dit een erg handige oplossing.

Buiten- of binnenplanten uitkiezen

Het weer is momenteel nog erg afwisselend tussen een mooie zonnige dag of een dag vol met donkere wolken en regen, de keuze tussen een binnen- of buitenplant is daarom nog moeilijk te maken tijdens deze periode. De beste keus die je kan kiezen op dit moment zijn planten die zowel binnen als buiten kunnen staan, hierdoor zit je straks niet met een huis vol met planten die je niet buiten neer kan zetten.

Leuke bonsai boompjes

Eén van zulke planten die zowel buiten als binnen kunnen staan zijn bonsai boompjes. Bonsai boompjes kom origineel uit Japan en betekent letterlek ‘Boom in pot’, deze boompjes worden door manipulatie van de takken en wortels klein gehouden waardoor deze in een kleine pot passen. Deze boompjes zijn geschikt voor zowel binnen als buiten omdat het eigenlijk gewoon een boom is en niet een kamerplant of iets in die richting, door deze reden gaat een bonsai boom meestal erg lang mee wanneer deze de juiste verzorging krijgen zoals het water geven en bijknippen. Voor bonsai boompjes kan je meestal terecht bij een tuincentra, een specialist of bij een online webshop waar deze te koop aangeboden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here