Inbrekers buiten de deur houden

0
5
blog placeholder

Als u een huis heeft of een eigen pand waar uw bedrijf in is gevestigd, dan wilt u dat deze goed is beveiligd. Inbrekers vinden bedrijfspanden maar al te interessant omdat er vaak veel dure eigendommen staan. Inbrekers vinden dingen zo als lap-tops en computers erg mooi en nemen die ook graag mee. Dit kunnen zij weer gemakkelijk door verkopen. Wees daarom op uw hoede en sluit uw woning of bedrijfspand goed af. De juiste sloten kunnen al heel wat bescherming bieden. Als er op uw deuren de juiste sloten zitten, komen de inbrekers niet zo gemakkelijk binnen. Maar er zijn ook nog andere vormen van inbraakbeveiliging.

Sloten vervangen

Heeft u verouderde sloten op uw woning of bedrijfspand dan is het verstandig om deze te laten vervangen. De slotenmakers kunnen voor u uw sloten vervangen door sloten met een keurmerk. Sloten met een keurmerk zijn getest en zullen inbrekers langer buiten de deur houden dan verouderde sloten. Deze sloten dragen het SKG keurmerk of het politiekeurmerk. Als u een slot laat monteren met een dergelijk keurmerk dan weet u dat uw waardevolle spullen een stuk veiliger. Laat daarom uw sloten op uw deuren en ramen beveiligen met sloten met een keurmerk.

Camerabeveiliging

Met camerabeveiliging kunt u uw pand bijna geheel beveiligen. Een inbreker wordt voor gek verklaard als hij gaat inbreken in een pand dat wordt beveiligd door camera’s. Door dat u alles opneemt zullen inbrekers gewoon langs lopen en niet in de buurt komen. Als u daarbij ook nog goede sloten heeft gemonteerd, dan wordt het voor een inbreker zo goed als onmogelijk gemaakt. Uw waardevolle spullen zijn dan veilig bij u in uw woning of in uw bedrijfspand. Wees dus verstandig en laat uw woning of bedrijfspand goed beveiligen. Zo zult u geen nare ervaring mee maken dat er bij u wordt ingebroken.

Bron: Slotenmaker Kwieq & Prolocks.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here