Hout-Beton schutting

0
23
blog placeholder

Wat is een Hout-beton schutting?

Bent u op zoek naar een mooie en degelijke schutting? Wij als Mega-Schutting hebben in ons assortiment schuttingen van de mooie combinatie hout en beton. De onderplaten en palen tussen ieder scherm zijn van beton en het scherm zelf is van hout. Deze combinatie is erg gewild om verschillende redenen, zoals bijvoorbeeld dat het een luxe uitstraling heeft. Daarnaast is een hout-beton schutting stevig en van duurzame kwaliteit. U heeft bij ons keuze uit drie verschillende hout-beton schuttingen. Een standaard hout-beton schutting met een lage onderplaat, een semiluxe hout-beton schutting met een hogere betonplaat en een luxe schutting met twee betonplaten bovenop elkaar. Bij de laatste variant bestaat de hoogte van uw schutting dus uit ongeveer 2/5 beton en daarboven een laag scherm. Bij een standaard variant is het scherm 180cm hoog en de onderplaat 26 cm hoog.

 

Prijzen hout-beton schutting

Het prijsverschil zit in het feit dat er bij de duurste soort schutting een hogere rand beton onder zit, i.p.v. 26 cm bij een standaard schutting zit er dan 36cm hoge betonplaat onder. Ook de keuze voor enkelzijdig of dubbelzijdig motief kan een flink in de prijs schelen. Bij een enkelzijdige betonplaat is de achterzijde onbewerkt. De voorzijde heeft dan de gewenste beton motief. Daarnaast is ook de keuze voor het beton motief bepalend voor de prijs. Een gladde onderplaat (zoals u ze meestal tegenkomt) is relatief goedkoop ten opzichte van bijvoorbeeld een klassieksteen of rotsmotief.

Naast de keuze voor een het soort onderplaten kunt u vervolgens aangeven van welke houtsoort u de schutting wil hebben. Daarbij kunt u kiezen uit de soorten Bankirai, douglas of grenen. Deze houtsoorten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk zijn er nog meer keuzes die u kunt maken bij het bestellen van een hout-beton schutting. U kunt hierbij denken aan de soort beton en kleur beton, het soort hout, verschillende betonnen palen en voeten, de dichtheid van de schutting enzovoorts.

Benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Laat u dan inspireren op onze schutting inspiratie pagina op de website. Als u ervoor kiest om bij ons een hout-beton schutting te bestellen, kunnen onze monteurs deze komen plaatsen. Onze monteurs hebben allemaal ervaring met het zetten van schuttingen, zodat u kunt rekenen op kwaliteit en service. Natuurlijk bent u vrij in uw keuze en kunt u ook een afspraak maken met uw hovenier of de schutting zelf zetten en alleen de materialen bij ons bestellen. Met de online ontwerptool die wij beschikbaar hebben, kunt u kosteloos uw schutting samenstellen, waardoor u een overzicht krijgt van alle mogelijkheden en materialen die u nodig heeft bij het zetten of laten plaatsen van uw schutting.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here