Hippe Dekbedovertrekken biedt compleet assortiment Pip Studio aan!

0
9
blog placeholder

Hippe-dekbedovertrekken.nl is een vrolijke, gezellige en overzichtelijke webshop met betrekking tot de Pip Studio collectie. Hier vindt u dekbedovertrekken in de standaard verschillende maten zoals 1-persoons (140×220 cm), 2-persoons (200×200 cm) en lits jumeaux (240×200 cm). Bij de Pip dekbedovertrek zitten ook kussenslopen. Deze kussenslopen hebben de standaard Nederlandse maat 60×70 cm. Bij een 1-persoons overtrek zit 1 kussensloop, bij de andere maten krijgt u 2 kussenslopen.

Specialisatie van Hippe-dekbedovertrekken.nl

Hippe-dekbedovertrekken.nl is dus gespecialiseerd in de collectie van Pip Studio. Wij hebben Pip dekbedovertrekken, homewear, sierkussentjes, badgoed, hoeslakens, spreien en badjassen in onze collectie. Al uw bestellingen worden vrolijk verpakt en bij alle dekbedovertrekken en hoeslakens krijgt u van ons een wasvoorschrift. Tevens is het zo dat bij alle Pip Studio bestellingen van boven de € 49,95 u een gratis Pip shopper van ons cadeau krijgt. Op de webshop van Hippe-dekbedovertrekken.nl maakt men ook ieder kwartaal kans om een waarde bon te winnen ter waarde van wel € 250,-. Dat heeft niets te maken met hoe groot uw bestelling is. Deze trekking wordt door onze notaris gedaan en u krijgt van de notaris een brief thuis gestuurd en uiteraard van ons de felicitaties en de mooie cadeaubon die bij ons in de webshop kunt spenderen. Bij ons op het gastenboek op de webshop Hippe-dekbedovertrekken.nl kunt u ook zien wie de eerdere gelukkige prijswinnaars zijn geweest van deze cadeaubon.

Reden genoeg om uw mooie bestelling met betrekking tot de Pip Studio collectie bij ons te bestellen. U krijgt er een hoop voor terug. Komt u er op de webshop niet uit, twijfelt u over de maat? Schroom niet om ons te bellen, onze webshop team staat altijd voor u klaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here