Het duurste huis van Nederland en de wereld

0
24
blog placeholder

 Het duurste huis van Nederland

Het duurste huis in Nederland bedraagt maar liefst 35 miljoen euro en staat in Wassenaar. Natuurlijk krijg je hier aardig wat grond voor terug en een schitterend huis. Ook de omgeving is prachtig en het lijkt soms onbetaalbaar. De eigenaar heeft 23 hectare landgoed en een hypotheek van ongeveer 10 miljoen euro. Hij vertelde in Quote dat hij 1 euro per minuut kwijt is aan hypotheek kosten. Maar als je de omgeving er om heen ziet is het een koopje zegt de eigenaar.

Wat ook opmerkelijk is aan het huis is dat in bijna alle kamers en ruimtes een tv of zelfs meerdere televisies staan. Zo hebben ze drie televisies in een aantal slaapkamers. Een televisie op een standaard en twee kleinere tv’s aan wandbeugels aan de zijkanten van de kamers. Daarnaast zijn en ook televisies in de badkamers, toiletten en elke slaapkamer te vinden.

Het duurste huis van de Wereld

Als we het hebben over het duurste huis ter wereld zal je het niet kunnen geloven. Iemand heeft in Zwitserland een huis van 8,5 miljoen gebouwd om lekker te patsen met hoeveel geld hij heeft. Deze persoon schakelde top ontwerper Stuart Hughes in om het het luxste huis te bouwen dat er bestaat.

De bouw van dit belachelijk dure huis kostte hem ruim vijf jaar en werd ondersteunt door de samenwerking met de firma ExclusivHaus uit Zug. Als we het hebben over de oppervlakte van de grond valt het allemaal mee (2.442 vierkante meter) en een woonruimte van 725 vierkante meter. Het huis bevat verder 8 kamers, een terrasruimte van ongeveer 388 vierkante meter, een kelder met een wijngaard en als laatst een garage met vier parkeerplaatsen. Maar als je dit zo leest verwacht je wel meer van het interieur. Stuart heeft veel gebruik gemaakt van platina en goud. Hij verwerkte ongeveer 200 duizend kilogram platina en goud in de woning en werd er in de vloerpatronen meteorietstenen gebruikt met afdrukken van een T-rex. Gekker kan toch bijna niet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here