Hanglamp trends 2018

0
15
blog placeholder

De hanglamp is anno 2018 weer helemaal terug van weggeweest. Jarenlang waren de spots en plafondlampen de trend in vele woningen. Het moest namelijk allemaal strak en modern. Gelukkig is dit inmiddels aan het veranderen en dat zie je in vele collecties terug. Wat daarin vooral opvalt is dat de hanglamp met al zijn extraatjes helemaal aan het terugkomen is.

Hanglampen zijn hot

Is misschien een iets te enthousiaste term, maar het geeft wel aan dat steeds meer fabrikanten een verfrissende nieuwe hanglamp uitbrengen. De kleurtjes en woontrend 2018 look and feel zijn allemaal terug te vinden bij o.a. LampenLicht en Lampencompleet. Dit houd in dat vele lampen een nieuw uiterlijk hebben gekregen en dat er ook weer veel meer keuze is. Ideaal als u op zoek bent naar een nieuwe lamp voor in de woonkamer of eetkamer.

Echter een hanglamp in de gang kan ook weer. Geen plafonnière, maar een leuke hanglamp met zo’n grote gloeilamp erin (ook al is dit stiekem LED verlichting). U kunt namelijk een heerlijk sfeertje creëren met een hanglamp. Of u nu op zoek bent naar een stoere lamp, klassieke lamp of juist een moderne en strakke hanglamp. U vergelijk uw hanglampen simpel en snel op de website voor goedkope hanglampen. Hier vind u de nieuwste hanglampen terug in vele soorten en maten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here