Golden Rainbow 10+ Sigarettenmaker bespaart rokers 1000 Euro op jaarbasis

0
206
blog placeholder

Roken wordt steeds duurder gemaakt. De overheid heeft al een tijdje het beleid dat de
accijns ieder jaar iets wordt opgevoerd gehandhaafd. Dit betekent dus dat het jou als roker alleen maar nog meer zal gaan kosten de komende jaren. Voor veel mensen is de prijs van een pakje shag of sigaretten dan ook de reden waarom ze besluiten dat het tijd wordt om te stoppen met roken.

Er zijn echter ook mensen die niet willen of kunnen stoppen met roken, maar wel de hoge kosten van het roken willen reduceren. Voor deze mensen is er sinds kort een nieuw apparaat op de markt, de HSPT Golden Rainbow 10+. Deze sigarettenmaker is in Nederland verkrijgbaar bij Sigarettenmakershop.nl en maakt volledig automatisch kwalitatief hoogwaardige sigaretten tegen een flink lagere prijs in vergelijking met kant en klare sigaretten uit de winkel. Rook je een pakje per dag dan loopt de besparing al snel op tot dik over de 1000 Euro per jaar.  Welke optie kiest u?  Stoppen, of zelf uw eigen sigaretten maken!?

 

Sigaretten zelf maken

De meeste rokers noemen de hoge kosten als belangrijkste reden om te willen stoppen. Voor veel mensen zijn financiele redenen namelijk belangrijker dan hun gezondheid. Om de prijs van roken (flink)  te drukken kiezen dus ook steeds meer mensen voor alternatieven. Een bekende vorm is de e-sigaret. Er zijn echter ook veel rokers die beginnen met het zelf maken van sigaretten, je bespaart er al snel twintig cent per sigaret mee.

Elektrisch of Handmatig?

Zelf sigaretten maken kan zowel handmatig als machinaal, wil je het neusje van de zalm op het gebied van sigarettenmakers, dan is er nu de Golden Rainbow 10+ van de Amerikaanse fabrikant HSPT. Deze machine doet alles volledig automatisch, waar je bij andere apparaten steeds tabak moet vullen en een filterhuls moet plaatsen voor elke sigaret, maakt dit apparaat 10 sigaretten in een keer. Je vult het apparaat met (10) filterhulzen en tabak, drukt op de knop en de Golden Rainbow doet de rest! Binnen 2 minuten maakt deze machine 10 hoogwaardige sigaretten die niet meer onder doen voor kant en klare sigaretten uit de winkel, en dat tegen een fractie van de prijs!

Eigen afweging

De HSPT Golden rainbow 10+ is met zijn prijskaartje van dik 350 Euro beslist niet goedkoop. Maar als je de besparing ziet die deze machine oplevert besef je al snel dat je het aanschaf bedrag van het apparaat binnen luttle maanden hebt terugverdiend. Uiteraard zijn er ook andere / goedkopere sigarettenmakers op de markt waarmee u net zoveel kunt besparen.  Of de HSPT Golden rainbow 10+ de investering waard is, bepaalt u als roker zelf!  Denk hier dus goed over na en bekijk ook het demo filmpje op Youtube.

Meer info via hsptgoldenrainbow.com (USA) en sigarettenmakershop.nl (EU)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here