Gevel stralen na graffiti vervuiling

0
16
blog placeholder

Je kan je uiterst agresieve vormen van vuil op de buitenwand voorstellen. Iedereen heeft het wel eens gezien: graffiti op je gevel, niemand weet eigenlijk welke vandalen je gevel zo verpesten.

Het feit is dat wanneer de jongens zijn langs geweest je gevel onder graffiti zit en dat jij uiteindelijk verantwoordelijk bent om de graffiti te verwijderen. Graffiti verwijder je niet met een spons en een sopje met heet water. Hier is de echt de ingrijpendste reinigingsmethode gevraagd.

De grondigste manier om de gevelreiniging uit te voeren is je gevel stralen. Tijdens deze methodiek wordt een mengsel van water en een soort zand onder hoge druk op de wand gespoten, daarom noemt met het ook wel zandstralen. In feite wordt je gevel dan gepolijst, grondig schoon gemaakt dus.

Een nadeel van van je gevel laten stralen is dat er vaak milieu onvriendelijke producten worden gebruikt, moeilijk afbreekbaar. Bovendien zijn de kosten voor deze reiniging relatief hoog. Er zijn wel natuurvriendelijke producten te vinden, u zal daarvoor echt even moeten informeren bij de desbetreffende gevel reiniger, zij zouden u een goed advies moeten kunnen geven.

Op internet zijn genoeg bedrijven en vergelijking sites te vinden waar u een vrijblijvende offerte kunt opvragen. Als de offerte u aanstaat kunt u ervoor kiezen een afspraak te maken met de partij die u het meest aanspreekt. Als het goed is zal de desbetreffende partij u ook passend advies kunnen geven voor u gevelreiniging.

Ik zelf heb ook het probleem gehad van de graffiti op mijn wand, ook ik moest mijn gevel laten stralen. Ik heb er daarna voor gekozen om direct mijn gevel te impregneren, dit zorgt er voor dat graffiti minder goed hecht aan mijn gevel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here